nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MN terus diperkasakan – Zahid

23 OGOS: Usaha memperkasakan Muafakat Nasional (MN) akan diteruskan dan tidak terhad pada kerjasama antara UMNO dan PAS sahaja.

Pengerusi Barisan Nasional (BN), Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, langkah itu turut mengambil kira parti-parti komponen seperti MCA dan MIC.

“Kita di dalam gabungan Muafakat Nasional biarpun tidak didaftarkan tetapi ia merupakan satu gabungan secara kesepakatan politik parti-parti yang menyokong MN ini.

Kini PAS telah bersama-sama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) mendaftarkan partinya sebagainya gabungan rasmi dalam Perikatan Nasional (PN) dan ini akan diperjelaskan,” katanya seperti dipetik dari laporan UMNO Online, hari ini.

Semetara itu, beliau yang juga Presiden UMNO memberitahu, kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Slim kini memasuki fasa pecutan terakjir dengan bertemu pengundi dari rumah ke rumah.

“Dalam pusingan minggu terakhir ini kami menumpukan perhatian kepada kumpulan sasaran pengundi dan kami mengikuti Prosedur Operasi Standard (SOP) yang telah ditentukan. Pendekatan kami adalah melawat rumah ke rumah.

“Semua pemimpin UMNO, BN, PAS dan lain-lain parti yang membantu kita akan menggunakan perkataan yang sama,” jelasnya.

Ahmad Zahid turut memaklumkan MN akan mengadakan perjumpaan malam esok yang bakal dihadiri beliau sendiri dan Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.