nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Sabah mampu terjemahkan kuasa autonomi

31 OGOS: Badan Perhubungan UMNO Sabah pasti dapat menterjemahkan kuasa autonomi untuk negeri itu dalam memilih calon-calon terbaik pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah nanti.

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, ini termasuk dalam menyusun strategi pilihan raya dengan sebaik-baiknya bersama rakan-rakan parti politik.

“Ini bagi memastikan Barisan Nasional (BN) menang menjadi kerajaan baharu Sabah nanti,” katanya menerusi ciapan di Twitter beliau hari ini.

Ahmad Zahid yang juga Pengerusi BN turut berkongsi gambar ketibaan beliau di Sandakan hari ini.

Beliau disambut Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin.

“Alhamdulillah. Selamat tiba di Sandakan untuk bertemu ahli dan pemimpin UMNO Sabah. Gembira jumpa Datuk Seri Bung Moktar Radin dan sahabat-sahabat,” ujarnya.

Sebuah portal berita hari ini melaporkan pandangan penganalisis politik yang melihat kuasa autonomi yang diberikan pada UMNO Sabah sebagai satu ujian yang akan dinilai rakyat sama ada hal itu mampu diterjemahkan pada =PRN Sabah nanti.

Sementara itu, Setiausaha Agung BN, Tan Sri Annuar Musa dalam ciapannya memaklumkan rundingan pembahagian kerusi bersama rakan-rakan parti yang lain sedang berjalan di semua peringkat.

Sambil berkongsi beberapa keping gambar termasuk perbincangan bersama bekas Ketua Menteri Sabah, Tan Sri Musa Aman, Annuar berkata, ia usaha mafakat dalam memastikan pertembungan satu lawan satu. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.