nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lantikan KP SPRM dibuat melalui undi Ahli Parlimen

2 SEPT: Kerajaan bersetuju supaya pelantikan Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) selepas ini dibuat melalui undian ahli Parlimen.

Ketua Pesuruhjaya SPRM, Datuk Seri Azam Baki berkata, ia telah dipersetujui dalam mesyuarat jawatankuasa khas Kabinet mengenai rasuah baru-baru ini.

Katanya, pelantikan jawatan nombor satu dalam SPRM itu memerlukan dua pertiga undian daripada Ahli Parlimen.

“Sekiranya (untuk) ditamatkan perkhidmatan (Ketua Pesuruhjaya SPRM), ia juga perlu melalui tribunal khas dan tidak boleh ditamatkan begitu sahaja oleh Yang di-Pertuan Agong atau atas nasihat Perdana Menteri.

“Mesyuarat yang dipengerusi oleh Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin itu juga bersetuju untuk mengadakan Suruhanjaya Perkhidmatan di bawah SPRM sendiri,” katanya dalam temu bual bersama radio Melakafm, hari ini.

Menjelaskan perkara itu, Azam berkata pengambilan atau penamatan pegawai atau kakitangan bukan dibuat oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) sebaliknya ia akan dilakukan oleh pihak SPRM sendiri.

Beliau berkata kebebasan yang diberikan kepada SPRM untuk melantik dan juga menamatkan pegawai atau kakitangannya itu menunjukkan ketelusan kerajaan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.