nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tutup terus kelab malam pun tak apa – Khairuddin

5 SEPT: Kenyataan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berhubung penutupan pusat hiburan seperti pub dan kelab malam untuk selama-lamanya walaupun selepas tempoh Perintah Kawalan Pengerakan Pemulihan (PKPP) tamat adalah tepat.

Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali berpandangan, langkah itu boleh mencegah banyak gejala sosial di negara ini.

“Kenyataan PM (Perdana Menteri) tepat. Kalau tak buka selamanya pun tak apa. Berhibur sahaja di rumah masing-masing bersama rakan dan taulan. Tidak perlu berpesta sehingga mabuk lalu menimbulkan pelbagai lagi permasalahan.

“Hanya segelintir yang suka. Ramai yang tidak bersetuju. Ikutlah suara ramai sebagai suara demokrasi majoriti dan minoriti,” katanya dalam hantaran Facebook, hari ini.

Pada Selasa lalu, Muhyiddin dilaporkan secara berseloroh berkata, walaupun kebanyakan sektor ekonomi sudah dibuka semasa PKPP, kelab malam dan pub akan terus ditutup.

“Yang tak buka hanyalah kelab-kelab malam, pub, itu menurut saya kalau tak buka selama-lamanya pun tak apa (gurau). Kerana (di tempat itu) susah nak mengamalkan penjarakan sosial,” katanya berjenaka dan disambut gelak ketawa hadirin ketika berucap pada Konvensyen Perikatan Nasional (PN) di Kuala Lumpur, baru-baru ini. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.