nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada satu tuduhan pun berkaitan wang TH – Azeez

8 SEPT: Ahli Parlimen Baling, Datuk Seri Abdul Azeez Abdul Rahim menyatakan tiada satu tuduhan pun melibatkan dirinya di mahkamah adalah berkaitan isu Lembaga Tabung Haji (TH).

Menurut beliau, usaha pelbagai media tertentu yang mengaitkan jawatan lamanya selaku Pengerusi TH dengan kes yang sedang berjalan adalah suatu propaganda politik yang tidak bermoral.

“Walaupun berkali-kali telah saya nyatakan bahawa tiadanya pendakwaan berkaitan dengan wang Tabung Haji.

“Bagi pertuduhan-pertuduhan tersebut, pihak kami akan meneliti segala fakta kes dan hujahan pendakwaan daripada masa ke semasa.

“Saya tidak akan menjawab di luar mahkamah bagi mengelakkan unsur subjudis,” katanya dalam kenyataan melalui Facebook miliknya, hari ini.

Abdul Azeez berkata demikian selepas mendapat banyak pertanyaan daripada kenalannya berhubung tambahan tuduhan pendakwaan ke atasnya semalam.

Beliau yang Ahli Majlis Tertinggi UMNO memberitahu, pertuduhan beliau telah dipinda oleh pihak pendakwaan di mana amaun dalam pertuduhan telah dikurangkan daripada RM140 juta kepada hanya RM14 juta sahaja.

“Jadi biar saya terangkan fakta-fakta kes yang sebenarnya berlaku tetapi tidak dilaporkan oleh media.

“Ini adalah satu kemenangan daripada segi moral kepada pasukan pembelaan kami,” katanya.

Abdul Azeez turut menjelaskan, beliau merupakan seorang ahli perniagaan sebelum menceburi bidang politik lagi.

“Walau bagaimanapun, saya bersyukur di atas perkembangan terbaru ini dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada sahabat-sahabat yang tidak jemu menadah tangan berdoa untuk keselamatan dan kelancaran urusan saya.

“Sesungguhnya Allah adalah sebaik-baik pembela. Dan kebenaran akan diketahui umum juga suatu masa nanti, Insya-Allah,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.