nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Diberi 7 kerusi, PKR tetap terima walau separuh

10 SEPT: Walaupun telah mengumumkan akan bertanding di 14 kerusi pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah bulan ini, namun PKR akhirnya akur dengan agihan tujuh kerusi untuk parti itu yang diberikan oleh Warisan Plus.

Kerusi itu adalah Matunggong, Tempasuk, Tamparuli, Inanam, Api Api, Klias dan Sook.

Pengerusi PKR Sabah, Datuk Christina Liew dalam satu kenyataan memaklumkan, majlis pimpinan negeri (MPN) PKR mencapai kata sepakat dengan Warisan berkenaan perkara itu.

Beliau berkata, keputusan itu juga dipersetujui Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan menyokong keputusan pemimpin tempatan untuk kepentingan Sabah.

“Kami gembira dapat bergabung dengan Warisan, DAP, Upko dan Amanah bagi memastikan kami tetap menjadi unit yang strategik, stabil dan bersatu mempertahankan kehendak dan mandat rakyat.

“Walaupun memutuskan menggunakan logo sendiri, kami berharap pengundi Sabah akan terus memberikan sokongan kepada pakatan ini.

“Kami berpegang teguh pada kepercayaan dan kerjasama yang terjalin dalam komponen perikatan ini, dan kami menyokong kepemimpinan Mohd Shafie untuk memimpin negeri ini menuju kejayaan,” katanya.

Terdahulu Mohd Shafie mengumumkan Warisan dan sekutunya, Upko, DAP dan Amanah, akan bertanding di 66 daripada 73 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN).

Ini bermakna PKR hanya ada 7 kerusi walaupun parti itu mengumumkan akan bertanding di 14 kerusi semalam.

Mohd Shafie dalam ucapannya pada majlis itu menekankan agihan kerusi dibuat supaya Warisan Plus dan Pakatan Harapan (PH) menang PRN Sabah, bukan kerana hendak menjaga maruah parti hinggakan perlu diberi kerusi yang banyak.

Ketua Penerangan MPN PKR Sabah, Simsudin Sidek semalam memaklumkan PKR meletakkan 14 orang calon DUN, satu peningkatan yang munasabah memandangkan bilangan kerusi DUN juga meningkat dari 60 sebelum ini kepada 73 untuk Pilihan Raya Negeri Sabah 2020.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.