nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Gabungan PN dan BN mampu rampas Sabah

10 OGOS: Gabungan mantap Barisan Nasional (BN) dan Perikatan Nasional (PN) mampu merampas semula pentadbiran negeri Sabah daripada Parti Warisan Sabah (Warisan) pada Pilihan Raya Negeri, 26 September nanti.

Ahli Majlis Pimpinan Tertinggi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Dr Abd Latiff Ahmad berkata, beliau yakin gabungan BN dan PN mampu menewaskan Warisan jika mereka dapat bekerjasama dan mengelak daripada bertembung sesama sendiri dalam PRN kali ini.

“Bagi saya gandingan BN dan PN mampu menewaskan Warisan dan merampas kembali pemerintahan negeri Sabah jika mereka dapat bekerjasama dan mengelak bertembung sesama sendiri.

“Saya juga percaya rakyat Sabah sudah sedar dan memberikan sokongan padu kepada gabungan BN dan PN bagi membolehkan kesinambungan pembangunan dan kemajuan terutama di luar bandar dapat diteruskan, seperti sebelum Pilihan Raya Umum (PRU-14) lalu,” katanya.

Dr Abd Latiff yang juga Menteri Pembangunan Luar Bandar berkata demikian ketika sidang media selepas merasmikan program Wacana Ilmu Wanita Inspirasiku di sebuah hotel di Kota Kinabalu, sebentar tadi.

Terdahulu, Dr Abd Latiff berkata, kementerian akan terus melipat gandakan usaha untuk membantu meningkatkan taraf hidup dan pendapatan isi rumah masyarakat luar bandar termasuk di Sabah dan Sarawak, pada masa depan.

Beliau berkata, langkah itu penting bagi membantu masyarakat luar bandar terutama golongan berpendapatan rendah (B40) dan miskin tegar dapat keluar daripada kepompong kemiskinan.

“Malah, sehingga kini KPLB menerusi Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) sudah berjaya membantu lebih 15,000 suri rumah termasuk di pedalaman Sabah dan Sarawak meningkatkan pendapatan keluarga masing-masing sehingga ada dalam kalangan mereka mampu meraih pendapatan sehingga mencecah RM30,000 sebulan,” katanya. -Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.