nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

“Masya-Allah. Apa jenis calon Warisan ini?”

22 SEPT: Dakwaan seorang pemimpin Warisan bahawa pencerobohan bersenjata di Lahad Datu hanyalah satu sandiwara harus membuka mata semua bahawa calon yang diletakkan parti itu adalah terdiri daripada mereka yang tidak memikirkan tanggungjawab mempertahankan Sabah.

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin berkata, beliau tidak dapat memahami kenapa ada yang sanggup membuat kenyataan seperti itu sedangkan ada anggota keselamatan yang terkorban kerana mempertahankan kedaulatan Sabah dan negara dalam insiden berkenaan.

“Masya-Allah apa jenis manusia? Apa jenis calon yang ada ini. Ternyata Warisan pilih calon yang tak layak langsung untuk memimpin kerajaan negeri Sabah.

“Saya marah kerana yang terkorban ini nyawa mereka tidak boleh dikembalikan setelah berjuang untuk mempertahankan negeri dan negara. Kenapa sampai ke tahap ini sekali cara mereka (Warisan) berkempen?

“Saya hendak tegaskan, selaku Menteri Dalam Negeri saya akan terus mempertahankan Sabah bersama seluruh anggota keselamatan yang ada,” katanya dalam sidang akhbar di Kota Kinabalu hari ini.

Calon Warisan di Dewan Undangan Negeri (DUN) Segama, Datuk Mohamaddin Ketapi semalam dibidas pelbagai pihak apabila rakaman videonya yang menyifatkan insiden di Tanduo tujuh tahun lalu itu sebagai sandiwara tular.

Ahli Majlis Tertinggi Warisan itu kemudian mengeluarkan kenyataan meminta maaf dan menafikan menghina anggota keselamatan sambil menuduh lawan terutama parti Semenanjung cuba memutar belit ucapannya di Kampung Wawasan itu.

Selain mendakwa peristiwa pencerobohan itu satu sandiwara, rakaman video itu juga mendapati bekas Menteri era Pakatan Harapan (PH) tersebut turut mendakwa anggota keselamatan hanya berperang dengan anjing dan ayam sahaja ketika itu.

Sementara itu, Hamzah yang juga Setiausaha Agung Perikatan Nasional (PN) mendakwa, setelah membuat kenyataan seperti itu yang dikecam ramai, terdapat pula wakil dari parti berkenaan yang cuba sogok anggota keselamatan yang mengundi awal hari ini.

“Bila nak cover balik, cuba nak sogok. Bukan sikit duit. Ini menunjukkan kerajaan Warisan sudah terdesak dan takut untuk kalah pilihan raya ini. Mereka akan cuba apa sahaja cara sekalipun.

“Justeru saya minta anggota kita bersabar, begitu juga keluarga mereka. Kita rakyat bertanggungjawab untuk masa depan negara.

“Saya yakin rakyat tahu bagaimana menentukan nasib mereka,” tegasnya.

Menjawab satu soalan, Hamzah mendakwa, sogokan itu cuba diberi kepada anggota polis seperti satu bentuk cubaan “bayar balik” setelah terlepas membuat kenyataan seperti itu.

“Saya telah minta anggota kita buat laporan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM),” katanya.

Sementara itu, Hamzah memaklumkan terdapat 24 orang cuba memasuki Sabah secara haram menerusi Lahad Datu dan Tawau untuk tempoh beberapa hari lalu. -Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.