nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

GPS nafi putus hubungan dengan PN

23 SEPT: Gabungan Parti Sarawak (GPS) menafikan dakwaan tidak berasas kononnya mereka telah memutuskan hubungan dengan Perikatan Nasional berikutan perselisihan faham dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dan UMNO.

Naib Presiden Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB), Datuk Abdul Karim Rahman Hamzah menyifatkan dakwaan sedemikian cuma perang psikologi yang menyasarkan pengundi-pengundi dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah.

“Mengarut!! Ini cuma khabar angin dan perang psikologi untuk mempengaruhi para pengundi di Sabah untuk memilih parti Sabah.

“Tiada masalah antara GPS dan PN. Hubungan kami baik. Sudah tentu lebih baik berbanding dengan Pakatan Harapan (PH) yang telah mengecewakan kita selama dua tahun dalam kerajaan,” katanya seperti dipetik dari laporan Borneo Post hari ini.

Abdul Karim Rahman Hamzah
ABDUL KARIM RAHMAN HAMZAH

Hari ini, Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim mendakwa beliau mempunyai sokongan majoriti Ahli Parlimen yang mencukupi bagi membentuk gabungan kerajaan baharu.

Walau bagaimanapun, beliau tidak menyatakan dengan jelas jumlah Ahli Parlimen yang menyokongnya dalam sidang media di Kuala Lumpur.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.