nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Persatuan PKS hargai pakej KITA PRIHATIN

23 SEPT: Persatuan Perusahaan Kecil dan Sederhana Malaysia (Samenta) mengalu-alukan inisiatif kerajaan Perikatan Nasional (PN) yang memperkenalkan Program Subsidi Upah 2.0 bagi membantu majikan dan pekerja, yang mengalami kesukaran ketika fasa pemulihan ekonomi akibat pandemik COVID-19.

Presiden Samenta Koay Chiew Guan memberitahu Bernama, program subsidi upah itu merupakan bantuan besar buat perusahaan kecil dan sederhana (PKS), bagi mengurangkan impak ekonomi akibat pandemik itu.

“Ia satu tindakan yang baik dari kerajaan Persekutuan kerana program subsidi upah ini, tentunya akan membantu pemulihan PKS di seluruh negara.

Beliau turut mengesa PKS untuk memohon mendapatkan subsidi tersebut, apabila permohonannya dibuka dari 1 Oktober hingga 31 Disember tahun ini.

Terdahulu kerajaan mengumumkan beberapa inisiatif dan bantuan tambahan di bawah pakej Kerangka Inisiatif Tambahan PRIHATIN (KITA PRIHATIN) termasuk Bantuan Prihatin Nasional (BPN) 2.0 sebagai usaha memulihkan ekonomi.

Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, satu daripada beberapa inisiatif itu adalah Program Subsidi Upah 2.0 yang melibatkan RM2.4 billion melibatkan 1.3 juta pekerja dan syarikat yang masih mengalami kekurangan hasil sekurang-kurangnya 30 peratus, berbanding tahun lepas.

Katanya, subsidi upah diberi sehingga tiga bulan pada kadar RM600 sebulan untuk setiap pekerja sehingga maksimum 200 pekerja, bagi sebuah syarikat.

Sementara itu, Pengerusi Persatuan Nelayan Kawasan Seberang Perai (Unit Bagan Ajam) Mazlan Abdul berkata, BPN 2.0 memberikan satu kelegaan buat isi rumah terutamanya bagi mereka yang dalam golongan B40.

Katanya, pengumuman Perdana Menteri itu umpama berita gembira yang menyegarkan kembali nafas, untuk meneruskan kehidupan yang penuh ujian dan pancaroba ketika negara terjejas ekoran pandemik COVID-19, yang tiada tanda-tanda reda.

“Pakej tersebut turut dilihat dapat dimanfaatkan oleh golongan nelayan dan peniaga kecil yang hilang punca mata pencarian, disebabkan pandemik ini…jadi saya sambut baik akan pengumuman tersebut dan berharap ia dapat meringankan beban mereka yang terjejas,” katanya kepada Bernama.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.