nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

“Saya tak pernah terlibat dengan Anwar” Mahdzir

24 SEPT: Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Mahdzir Khalid menafikan sekeras-kerasnya laporan sebuah portal yang mendakwa beliau terlibat dengan penubuhan kerajaan diketuai Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Ahli Parlimen Padang Terap itu berkata, beliau tidak pernah sama sekali terlibat menyokong gerakaan penubuhan kerajaan baru oleh Presiden PKR itu.

“Saya, Mahdzir Bin Khalid, Ahli Parlimen Padang Terap dan Naib Presiden UMNO, menafikan sekeras-kerasnya bahawa saya pernah atau terlibat menyokong gerakan penubuhan kerajaan baharu yang diketuai oleh Ahli Parlimen Port Dickson (Anwar), seperti yang dilaporkan oleh sebuah portal berita dalam talian,” katanya.

Mahdzir yang juga Pengerusi Tenaga Nasional Berhad (TNB) berkata demikian dalam satu kenyataan hari ini.

Sebuah portal berbahasa Inggeris hari ini mendakwa Mahdzir antara ahli Parlimen yang menyokong Anwar membentuk kerajaan.

Presiden PKR itu semalam mengumumkan mempunyai majoriti untuk menubuhkan kerajaan namun tidak mengemukakan bukti bagi menunjukkan beliau mempunyai anga sokongan.

Ini sekali gus menimbulkan pelbagai tanda tanya sama aada benar dakwaan Anwar itu dan jika memang benar, siapa yang mengikuti Ahli Parlimen Permatang Pauh itu.

Sebelum ini Pas dan Gabungan Parti Sarawak menegaskan sokongan mereka pada Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteru

Get real time updates directly on you device, subscribe now.