nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keputusan penuh dijangka diketahui 10 malam

25 SEPT: Keputusan penuh Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah ke-16 dijangka diumumkan kepada umum seawal jam 10 malam esok.

Bagaimanapun, Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Datuk Abdul Ghani Salleh berkata, semua itu bergantung kepada pegawai pengurus pilihan raya setiap DUN yang dilantik untuk memaklumkan kepada pusat gerakan SPR.

“Kita mengharapkan akan dapat diterima awal, dalam jam 10 malam sudah ada keputusan penuh, tetapi ini bergantung kepada pegawai pengurus pilihan raya juga.

“Kalau mereka dapat berikan awal ke pusat gerakan SPR maka kita akan mengumumkan keputusan itu,” katanya selepas mengadakan lawatan ke Pusat Mengundi di Pusat Kebudayaan Penampang bagi Dewan Undangan Negeri (DUN) Moyog hari ini.

Dalam pada itu, beliau berpuas hati dengan persiapan yang dilakukan para petugas SPR termasuk di DUN lain.

Mengulas lanjut, Abdul Ghani berkata, SPR akan menggunakan 20 unit helikopter bagi kegunaan penghantaran peralatan mengundi dan peti undi di kawasan-kawasan pedalaman serta pulau di Sabah.

“Setakat ini dua kawasan yang dikategorikan sangat jauh ialah di DUN Nabawan iaitu Sekolah Kebangsaan Saliliran dan Pulau Nibawan (DUN Sulabayan).

“Pilihan lain jika cuaca tidak mengizinkan adalah dengan menggunakan kenderaan pacuan empat roda dan bot,” katanya yang memberi jaminan bahawa lokasi pusat mengundi berada dalam keadaan baik.

Dalam pada itu, Abdul Ghani berkata pihaknya juga memberi jaminan tiada pengundi hantu pada pengundian PRN Sabah esok selepas SPR menerima data dari Jabatan Pendaftaran Negara.

“Ini bermakna mereka terdiri dari warga Malaysia, jadi tidak timbul ada pengundi halimunan dan sebagainya, data kita adalah data rasmi dengan semua mereka yang kita daftarkan adalah warganegara Malaysia.

“Setakat ini persiapan akhir bagi hari pengundian berjalan lancar di seluruh negeri dan meminta pengundi untuk tidak lupa membawa kad pengenalan selain mengikuti jadual masa mengundi yang disarankan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.