nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kon Yeow puji kecekapan Tuan Ibrahim

25 SEPT: Kerajaan negeri Pulau Pinang yang ditadbir DAP memuji tindakan yang diambil Menteri Alam Sekitar dan Air, Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man dalam menyelesaikan permasalahan air dan alam sekitar di negeri tersebut.

Ketua Menteri Pulau Pinang, Chow Kon Yeow berkata, hasil keputusan mesyuarat semalam, pihaknya amat berpuas hati dan berterima kasih dengan penyelesaian serta kemajuan isu-isu membabitkan Pulau Pinang.

“Antaranya, menteri bakal membawa Skim Penyaluran Air Mentah Sungai Perak (SPRWTS) ke tahap rundingan seterusnya dengan kerajaan negeri Perak.

“Dalam pada itu, isu penyerahan Empangan Mengkuang dianggap selesai dan menteri sendiri akan merasmikan majlis berkenaan pada hujung Oktober ini,” katanya menerusi kenyataan dalam laman Facebook miliknya, hari ini.

tuan ibrahim
Tuan Ibrahim Tuan Man dan Chow Kon Yeow bersama pegawai-pegawai yang menyertai mesyuarat.

Kon Yeow menambah, Kementerian Air dan Alam Sekitar juga mengesahkan bahawa projek pembentungan di Clan Jetties, Weld Quay akan dibentang bagi mendapat peruntukan untuk Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK12).

Tambahnya, Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang (PBAPP) juga akan memudah cara inisiatif penggunaan air dikitar semula membabitkan zon industri Bayan Lepas.

“Sebagai tambahan, perbincangan turut memutuskan bahawa masalah pencemaran sungai di Kampung Selamat akan diambil tindakan sewajarnya.

“Pada masa sama, Jabatan Alam Sekitar (JAS) akan memudah cara pengoperasian Fasa 3 tapak pelupusan Pulau Burung.

“Ini merupakan antara isu yang mencapai keputusan baik pada pertemuan pada hari ini. Terima kasih menteri dan pasukan kerja beliau,” katanya.

Sementara itu, Tuan Ibrahim berkata, mesyuarat tersebut membincangkan pelbagai isu berkaitan air dan alam sekitar serta kerjasama yang akan diperkukuh antara kedua-dua pihak.

“Insya-Allah, solusi lebih baik akan diambil demi kepentingan rakyat,” katanya melalui hantaran Facebook miliknya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.