nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Banyakkan syura bukan bercakaran – Annuar

30 SEPT: Parti-parti yang mendokong Kerajaan Perikatan Nasional (PN) dinasihatkan agar mengelak daripada bertikam lidah dan bertelingkah sesama sendiri di dalam media.

Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa berkata, apa yang perlu dilakukan adalah parti-parti yang membentuk kerajaan hari ini perlu memperbanyakkan perbincangan secara tertutup.

“Pilihan menyegerakan penyerahan mandat kepada rakyat (PRU-15) wajar diberi perhatian. Parti-parti elok perbanyakkan syura secara tertutup dan elakkan percakaran dalam media.

“Ini masa pertajam strategi dan kuatkan muafakat..Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah banyak pengajarannya…faiza azamta fatawakkal Alallah,” kata Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN) itu menerusi ciapan di laman Twitternya, hari ini.

Terdahulu, pelantikan jawatan Ketua Menteri Sabah baharu menjadi pertikaian antara PN dengan BN susulan jumlah kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Sabah yang dimenangi pada 26 September lalu.

Bagaimanapun BN memberi laluan kepada Pengerusi PN Sabah, Datuk Hajiji Mohd Noor dilantik sebagai Ketua Menteri Sabah yang baharu.

Dalam pada itu, Annuar turut mengingatkan parti-parti politik agar tidak melupakan matlamat dan dasar perjuangan masing-masing selepas membentuk kerajaan.

“Sementara parti politik mula mengatur strategi mencari ruang membina kekuatan masing-masing dalam suasana Order Baharu, tidak seharusnya mereka lupa pada matlamat dan dasar perjuangan masing-masing.

“Jangan terlajak Machiavelli…mengejar matlamat lalu menghalalkan cara,” katanya lagi. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.