nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kemuka dokumen palsu masuk tender RM22 juta

30 SEPT: Seorang pengarah urusan sebuah syarikat ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) kerana disyaki mengemukakan dokumen palsu bagi mendapatkan tender bernilai RM22 juta di sebuah kementerian pada Julai 2018.

Menurut sumber SPRM Kedah, lelaki berusia 33 tahun itu ditahan di sebuah restoran di Kajang, Selangor pada jam 12 tengah hari, semalam.

“Suspek telah mengemukakan dokumen mengandungi butiran palsu dengan mengarah dan memaksa dua orang kakitangannya membuat penyata bank dan cop palsu.

“Ia bertujuan untuk syarikat itu memasuki tender sebuah kementerian untuk kerja-kerja pembersihan di sebuah jabatan di Kedah yang bernilai lebih RM22 juta,” katanya seperti dilaporkan Bernama, hari ini.

Syarikat itu juga dikatakan telah dianugerahkan projek tersebut oleh kementerian berkenaan pada tahun yang sama.

Penolong Pendaftar Mahkamah Alor Setar, Jamaluddin Alias mengeluarkan perintah reman selama tujuh hari bermula hari ini telah dikeluarkan ke atas suspek itu bagi membolehkan SPRM menjalankan siasatan lanjut.

Sementara itu, Pengarah SPRM Kedah, Datuk Shaharom Nizam Abd Manap ketika dihubungi mengesahkan perkara tersebut dan memberitahu kes disiasat di bawah Seksyen 18, Akta SPRM 2009.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.