nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mahadi dilantik Datuk Bandar KL

1 OKT: Pakar perancang Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL), Datuk Mahadi Che Ngah dilantik sebagai Datuk Bandar Kuala Lumpur yang baharu untuk tempoh dua tahun, berkuat kuasa mulai hari ini.

Pelantikan Mahadi itu adalah bagi menggantikan Datuk Nor Hisham Ahmad Dahlan yang menamatkan perkhidmatan pada 30 September lalu setelah berkhidmat selama dua tahun.

Perkara itu diumumkan oleh Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa hari ini sambil memaklumkan pelantikan Datuk Bandar Kuala Lumpur ke-13 itu telah diperkenan oleh Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah.

“Kita bersyukur dengan persetujuan Perdana Menteri dan perkenan Yang di-Pertuan Agong untuk melantik Datuk Mahadi Che Ngah sebagai Datuk Bandar Kuala Lumpur ke-13 berkuat kuasa hari ini.

“Majlis Watikah dan Penyampaian Kalung Dewan Datuk Bandar akan diadakan jam 10.30 pagi di DBKL, esok,” katanya pada sidang media di Kementerian Wilayah Persekutuan, Putrajaya, hari ini.

Pelantikan Datuk Bandar Kuala Lumpur itu dibuat mengikut Bahagian II, Seksyen 4(2) Akta Ibu Kota Persekutuan 1960.

Mahadi berkelulusan ijazah pertama dalam bidang Perancangan Bandar dan Wilayah dari Universiti Teknologi Malaysia dan seterusnya melanjutkan pengajian peringkat ijazah sarjana dalam Pembangunan Bandar di Universiti Strathclyde, Glasgow.

Mahadi memulakan kerjaya di DBKL sebagai Pegawai Perancang Bandar dan Desa pada April 1983 dengan jawatan terakhir sebagai Pengarah Eksekutif (Perancangan) sebelum bersara wajib pada September 2019.

Dalam pada itu, Annuar memberitahu pelantikan Mahadi sesuai dengan pengalamannya selama 36 tahun di DBKL dan ia memberi kelebihan dalam aspek pengetahuan, kemahiran serta pengalaman berkaitan pengurusan bandar raya dan dasar perancangan Kuala Lumpur.

“Saya percaya dengan pengalaman luas serta daya kepimpinan yang dimiliki Mahadi ini berupaya menerusi DBKL untuk terus cemerlang ke arah Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur sebagai Wilayah Prihatin,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.