nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Elak pertandingan di Batu Sapi, bagi laluan pada Warisan

7 OKT: Pergerakan Pemuda UMNO mencadangkan kepada pucuk pimpinan UMNO dan Barisan Nasional (BN) agar tidak meletakkan calon pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Batu Sapi yang perlu diadakan susulan kematian Ahli Parlimennya, mendiang Datuk Liew Vui Keong.

Ketuanya, Datuk Dr Asyraf Wajdi Dusuki berkata, cadangan ini mengambil kira kegawatan penularan pandemik COVID-19 yang makin meluas di negeri Sabah hingga boleh mencetuskan risiko keselamatan kepada rakyat.

“Cadangan yang sama juga disyorkan kepada semua parti politik lain termasuk Perikatan Nasional (PN) bagi mengekalkan status quo kedudukan Parlimen Batu Sapi di bawah Parti Warisan Sabah (Warisan), menjelang PRK yang perlu diadakan dalam tempoh 60 hari mengikut Perkara 54 (1) Perlembagaan Persekutuan.

“Fokus ketika ini harus diberikan untuk membendung wabak virus COVID-19 daripada terus menular, di samping membantu rakyat menangani keperitan hidup yang terkesan dengan kegawatan ekonomi akibat pandemik yang tiada berkesudahan,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Tambah Dr Asyraf, Pemuda UMNO percaya sudah tiba masanya untuk ahli-ahli Politik melangkaui sempadan parti dapat bersolidariti dan menzahirkan jiwa besar mengenepikan perbezaan dan persengketaan demi keselamatan dan kesejahteraan rakyat.

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) akan bermesyuarat 13 Oktober ini bagi membincangkan tarikh-tarikh penting PRK Batu Sapi yang tetap perlu diadakan mengikut Perlembagaan Persekutuan.

Bagaimanapun pelbagai pihak bimbang PRK tersebut akan meningkatkan penularan COVID-19 setelah PRN baru-baru ini diakui antara penyebab peningkatan kembali wabak berkenaan di Sabah dan Semenanjung.

Malah daerah Sandakan sendiri disenaraikan sebagai zon merah COVID-19 di Sabah.

Vui Keong yang juga pemimpin kanan Warisan meninggal dunia di sebuah pusat perubatan di Kota Kinabalu minggu lalu akibat radang paru-paru.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.