nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bekalan air Sepang, Putrajaya pulih sepenuhnya

7 SEPT: Sepang dan Putrajaya menjadi kawasan pertama di negeri Selangor yang telah pulih sepenuhnya daripada gangguan bekalan air pagi tadi.

Ketua Komunikasi Korporat Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor), Elina Baseri berkata, bekalan air di Hulu Langat kini berada pada tahap 88 peratus, diikuti Kuala Langat yang mencapai 86 peratus dan Petaling yang sudah mencapai tahap 85 peratus.

“Sehingga jam 6.00 pagi tadi, sebanyak 251 kawasan pulih sepenuhnya dari 274 kawasan yang terlibat gangguan bekalan air tidak berjadual ini.

“Peratusan keseluruhan adalah di tahap 92 peratus dan Air Selangor sedang mengambil tindakan untuk menstabilkan sistem agihan bagi memastikan 23 kawasan yang masih lagi dalam proses pemulihan untuk mendapat bekalan air,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Elina berkata, pihaknya amat menghargai kerjasama para pengguna yang telah menggunakan air secara berhemat dalam memastikan proses pemulihan air berjalan dengan lancar.

“Air Selangor menasihatkan pengguna untuk mendapatkan maklumat melalui hebahan rasmi atau saluran interaksi Air Selangor dan tidak menyebarkan berita tidak sahih berhubung gangguan ini.

“Pengguna boleh merujuk aplikasi Air Selangor, semua saluran rasmi sosial media Air Selangor termasuk Twitter, Facebook, Instagram dan laman sesawang kami di www.airselangor.com untuk mendapatkan maklumat sahih berhubung info terkini bekalan air,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.