nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

8 kakitangan hospital Melaka positif COVID-19

21 OKT: Pengarah Jabatan Kesihatan Negeri Melaka, Datuk Dr Ismail Ali, mengesahkan lapan petugas perubatan Hospital Melaka positif COVID-19, dan bukannya 11 sebagaimana yang tular di media sosial hari ini.

Beliau menjelaskan lapan petugas perubatan berkenaan kini menerima rawatan di hospital berkenaan, manakala kontak rapat mereka telah disaring dan kini menjalani kuarantin di rumah masing-masing, dan bukannya di hospital.

Bagaimanapun, Dr Ismail berkata perkara itu tidak menjejaskan perkhidmatan di Hospital Melaka sebaliknya diteruskan dengan pematuhan penuh kepada prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan

“Secara keseluruhannya seramai 30 kes pesakit COVID-19 sedang menjalani rawatan di Hospital Melaka ketika ini.

“Hospital Melaka adalah hospital rujukan bagi kes COVID-19 di Melaka, dan urusan di semua unit di hospital berkenaan perlu melalui janji temu, dan orang ramai diingatkan supaya sentiasa mematuhi SOP ketika berurusan di sana,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Sebelum ini tular dalam aplikasi WhatsApp yang mendakwa wujud kluster baharu COVID-19 di Hospital Melaka berikutan 11 kakitangan termasuk, jururawat, doktor disahkan positif sehingga menyebabkan wad 1-1 ditutup untuk dijadikan wad kuarantin kakitangan yang positif COVID-19.

Turut tular dakwaan hampir 30 petugas Jabatan Kecemasan dan Trauma Hospital Melaka dijangkiti wabak berkenaan.

Mengulas lanjut, Dr Ismail berkata, tiada penutupan wad termasuk Wad 1-1 di Hospital Melaka.

Sebaliknya, beliau berkata pengurusan hospital telah mengambil langkah mengawal pergerakan di semua wad yang ada bagi mengurangkan risiko kebolehjangkitan pandemik itu.

“Orang ramai boleh menyalurkan sebarang pertanyaan berhubung situasi semasa COVID-19 di Melaka melalui Crisis Preparedness and Response Center Melaka dengan menelefon 06-2345999 atau dengan menghantar e-mel,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.