nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bekalan air 1077 kawasan kembali pulih

21 OKT: Hulu Selangor menjadi kawasan pertama di Selangor yang pulih sepenuhnya daripada gangguan bekalan air pagi tadi.

Ketua Komunikasi Korporat Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor), Elina Baseri berkata, Kuala Selangor kini berada pada tahap hampir pulih iaitu 99 peratus, diikuti Petaling yang mencapai 94 peratus dan Kuala Lumpur yang sudah mencapai tahap 89 peratus.

Menurut beliau, manakala bagi wilayah Gombak, sudah mencapai tahap hampir pulih iaitu 71 peratus diikuti Kuala Langat iaitu 59 peratus dan yang terakhir adalah Klang dan Shah Alam yang sudah mencapai tahap 54 peratus.

“Sehingga jam 6 pagi ini, sebanyak 1077 kawasan pulih sepenuhnya dari 1292 kawasan yang terlibat gangguan bekalan air tidak berjadual ini.

“Peratusan keseluruhan adalah di tahap 83 peratus. Justeru itu, sebanyak 215 kawasan di wilayah terjejas masih lagi dalam proses pemulihan,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Dalam pada itu, Elina menyarankan agar pengguna membiarkan air pili mengalir sehingga jernih sebelum digunakan.

Beliau berkata, Air Selangor juga amat menghargai kerjasama para pengguna yang telah menggunakan air secara berhemat dalam memastikan proses pemulihan air berjalan dengan lancar.

“Air bersih ini telah melalui ujian kualiti dan mematuhi piawaian yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan pematuhan tersebut telah disahkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara.

“Bantuan bekalan alternatif di pili-pili awam dan Pusat Khidmat Setempat (PKS) masih lagi disediakan untuk perkhidmatan pengguna yang terlibat dengan gangguan bekalan air,”katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.