nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pendirian UMNO mampu hentikan persepsi

21 OKT: Keputusan UMNO mengambil pendirian mendukung Kerajaan Perikatan Nasional (PN) tepat pada masanya agar agenda membantu rakyat dan negara mendepani pandemik COVID-19 serta kegawatan ekonomi dapat diutamakan.

Setiausaha Agung Bersama Sekretariat Muafakat Nasional (MN), Tan Sri Annuar Musa berkata pendirian ini penting bagi menghentikan perspektif negatif rakyat terhadap PN dalam mentadbir kerajaan.

“Ia penting kerana ramai yang kekeliruan sehingga ada pihak yang cuba dijadikan mangsa perang persepsi semata mata kerana mereka menjalankan tugas mereka menjayakan kerajaan PN.

“Mereka ingin melihat anggota dalam kerajaan bertelagah satu sama lain,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, sebentar tadi.

Zahid hari ini mengumumkan pendirian UMNO untuk melakukan gencatan politik dan menumpukan kepada kesejahteraan rakyat yang terkesan akibat COVID-19 dan ekonomi.

Selain itu, UMNO mengambil pendirian mendokong Kerajaan Perikatan Nasional (PN) dalam memfokuskan agenda membantu rakyat dan negara mendepani pandemik COVID-19 serta kegawatan ekonomi.

Dalam perkembangan sama, Annuar yang juga merupakan Setiausaha Barisan Nasional (BN) turut menzahirkan kesyukuran apabila Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi mengeluarkan kenyataan tersebut yang dapat menghentikan ketidakstabilan politik di negara ini.

“Presiden UMNO mengeluarkan kenyataan bagi menjelaskan pendirian rasmi terkini. Alhamdulillah Presiden membuat penjelasan yang sangat jelas,” katanya.

Terdahulu, UMNO menerusi Mesyuarat Biro Politik miggu lalu mengumumkan sedang menimbangkan untuk menarik sokongan kepada Kerajaan PN selain memberikan syarat baru untuk meneruskan sokongan kepada kerjasama politik itu.

Berdasarkan laporan media sebelum ini, rundingan mengenai syarat baru UMNO itu sedang berjalan antara pimpinan tertinggi negara dan PN dengan pemimpin UMNO. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.