nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO tangguh Perhimpunan Agung, Mesyuarat Perwakilan

22 OKT: Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian dan Perhimpunan Agung UMNO 2020 yang dijadualkan November dan Disember ini ditangguhkan bagi mengekang penularan wabak COVID-19.

Setiausaha Agung UMNO Datuk Seri Ahmad Maslan berkata, dalam hal ini beliau merujuk kepada Fasal 8.2 Perlembagaan UMNO yang membenarkan Perhimpunan Agung diadakan tidak lewat daripada 18 bulan dari tarikh Perhimpunan Agung yang lalu.

ahmad maslan

Katanya, Fasal 8.2 Perlembagaan ini dibaca bersama Perkara 5.4 Peraturan Persidangan yang menyebut tarikh Perhimpunan Agung, tarikh Mesyuarat Perwakilan Bahagian dan tempoh Persidangan Cawangan adalah ditentukan oleh Majlis Tertinggi (MT).

“Tarikh Perhimpunan Agung UMNO 2019 ialah pada 6 dan 7 Disember 2019, maka 18 bulan selepas itu ialah selewatnya pada 5 Jun 2021.

“Oleh itu dipersetujui bahawa tarikh Mesyuarat Perwakilan Bahagian ialah pada Mac/April 2021 dan Perhimpunan Agung 2020 pada Mei/awal Jun 2021. Tarikh yang tepat akan dimaklumkan kemudian,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Jelas beliau, penangguhan ini melibatkan sekitar 764 persidangan iaitu empat mesyuarat perwakilan untuk setiap 191 UMNO Bahagian di seluruh negara.

“Oleh kerana begitu banyak perhimpunan yang melibatkan puluhan ribu orang, ianya kemungkinan berupaya untuk merebakkan wabak COVID-19.

“Jawatankuasa Pengurusan UMNO telah bersetuju sebulat suara mengenai keputusan ini dan telah pun mendapat persetujuan secara majoriti daripada Ahli-ahli MT UMNO melalui ‘circular resolution’ atau pun resolusi secara edaran,” jelasnya.

Beliau juga memaklumkan AJK UMNO Bahagian, Wanita, Pemuda dan Puteri di 191 bahagian adalah disarankan untuk mengadakan pelbagai aktiviti kebajikan prihatin rakyat dan ziarah kasih kepada yang memerlukan bantuan dalam kawasan masing-masing.

“Segala aktiviti mestilah mematuhi SOP Covid-19 yang telah ditetapkan oleh kerajaan,” katanya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.