nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kalau tak lapor, orang tuduh kerajaan tak bertindak

22 OKT: Sidang media harian perkembangan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) tetap diteruskan walaupun Ahli Parlimen Segambut, Hannah Yeoh meminta program itu dihentikan jika tiada pengumuman substantif yang dapat membantu rakyat.

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, sidang media itu perlu diadakan supaya rakyat tahu tindakan yang diambil oleh kerajaan untuk mengekang penularan COVID-19.

Menurut beliau, setiap hari rakyat dimaklumkan tentang jumlah individu yang ditangkap kerana gagal mematuhi prosedur operasi standard (SOP) PKPP dan operasi menahan pendatang asing tanpa izin (PATI).

HANNAH YEOH
HANNAH YEOH

“Kadang-kadang bila kita berjalan-jalan pun bimbang, jumpa orang degil tak nak pakai pelitup muka.

“Kita nak pihak berkuasa ambil tindakan sebab tindakan itu nak selamatkan orang lain.

“Kalau saya tak lapor, orang anggap kerajaan tak ambil tindakan apa-apa pun,” katanya dalam sidang media di Kementerian Pertahanan, Kuala Lumpur, hari ini.

Hannah yang juga pemimpin DAP memperlekehkan sidang media yang menyampaikan maklumat penting untuk rakyat itu dalam satu kenyataan, hari ini.

Ismail Sabri turut menegaskan bahawa beliau akan terus mengadakan sidang media yang disiarkan secara langsung untuk memaklumkan kepada rakyat tentang tindakan di bawah sektor keselamatan.

Beliau turut menyeru kepada Hannah untuk melupakan perbezaan politik dan bersama-sama fokus terhadap usaha memerangi COVID-19.

Dalam perkembangan berkaitan, Ismail Sabri menafikan dakwaan yang tular dalam media sosial kononnya kerajaan tidak melakukan sanitasi awam di negara ini.

Beliau memberitahu, sejak 30 Mac lalu, sebanyak 10,653 operasi sanitasi merangkumi 135 zon telah dijalankan di bawah kawal selia Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT).

“Semalam, sebanyak 33 operasi sanitasi meliputi 6 Zon Merah, 11 Zon Kuning dan 11 Zon Hijau di 11 buah negeri,” jelasnya.

Ismail Sabri menambah, Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan seraamai 636 individu semalam atas kesalahan ingkar arahan PKPP.

Beliau menambah, daripada jumlah itu, seramai 595 individu telah dikompaun manakala seramai 38 individu pula direman dan tiga orang dijamin.

“Antara kesalahan ingkar arahan PKPP termasuk tidak memakai pelitup muka (279), penjarakan fizikal (130), gagal menyediakan peralatan/merekod butiran diri (82), aktiviti perjudian (23)
dan kesalahan-kesalahan lain (122),” katanya.

Dalam Ops Benteng semalam, pasukan keselamatan berjaya menahan 27 PATI serta merampas sembilan kenderaan darat. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.