nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tumpu rakyat, luluskan belanjawan seperti titah Agong

Oleh: SHAHRIL HAMDAN

Daulat Tuanku.

Menjunjung Kasih Tuanku.

Majlis Raja-Raja telah memutuskan bahawa pada masa ini tiada keperluan untuk mengisytiharkan darurat.

Masing-masing mempunyai pandangan peribadi dan ada yang telah mengutarakannya sebelum ini termasuk saya, tetapi akhirnya yang penting adalah kita akur dan menjunjung titah Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong.

Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong mengingatkan ahli-ahli politik agar berhenti ‘politicking’ dan tumpukan perhatian kepada kebajikan rakyat dan mengutamakan Belanjawan 2021 yang akan menjadi sebuah dokumen yang sangat penting bagi negara dalam era pandemik ini.

Peruntukan kewangan ini perlu diluluskan bagi menampung sistem kesihatan kita agar petugas hadapan mampu mengawal wabak ini. Malaysia kini dalam fasa pemulihan ekonomi dan pada masa ini, hampir seluruh sektor ekonomi negara kita sudah kembali dibuka.

Bajet ini akan menentukan dan memberi hala tuju kepada ekonomi negara kita pada tahun yang akan datang. Kita semua tahu, ramai rakyat telah kehilangan pekerjaan, peniaga kecil dan sederhana terpaksa menutup perniagaan mereka kerana wabak yang melanda dunia pada tahun ini.

Justeru, belanjawan ini penting bagi meringankan beban mereka dan membantu semua yang terjejas dengan inisiatif-inisiatif yang akan dikemukakan dalam bajet yang akan dibentangkan di parlimen bulan depan.

Saya berharap agar ahli-ahli politik memberi perhatian sepenuhnya kepada belanjawan ini. Utamakan rakyat. Itu merupakan tanggungjawab utama sebagai pemimpin.

Menjunjung Kasih Tuanku.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.