nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPPK agih 200,000 sarung tangan buat frontliners

30 OKT: Kementerian Perusahaan Perladangan Dan Komoditi (KPPK) menyumbang sebanyak 200,000 sarung tangan getah perubatan buat petugas hadapan di negeri Sabah dan juga kawasan Lembah Klang.

Menterinya, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali, berkata daripada jumlah itu, 150,000 helai sarung tangan getah yang disumbangkan oleh syarikat YTY dan Top Glove akan diagihkan kepada hospital di sekitar Sabah.

khairuddin

Menurut beliau, manakala baki 50,000 sarung tangan akan disumbangkan kepada hospital di sekitar Lembah Klang.

“KPPK amat memahami kesulitan dialami rakyat ketika ini khususnya petugas barisan hadapan serta prihatin dengan situasi yang mendesak.

“Sejak wabak COVID-19 melanda negara, KPPK sudah menyumbang sebanyak 21 juta sarung tangan getah perubatan yang diselaraskan oleh Majlis Getah Malaysia (MRC) dan Persatuan Pengeluar Sarung Tangan Getah Malaysia (MARGMA) bagi memenuhi keperluan semasa petugas barisan hadapan,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Dalam pada itu Mohd Khairuddin memberitahu pihaknya berharap usaha sedemikian dapat diteruskan pada masa akan datang serta disertai oleh lebih banyak syarikat korporat sebagai melaksanakan tanggungjawab sosial korporat (CSR) ketika negara dilanda musibah.

“KPPK amat menghargai sumbangan dan berterima kasih MRC serta ahli-ahli MARGMA atas sumbangan berkenaan,” katanya.

Dalam pada itu, mengenai penghantaran bekalan sarung tangan getah di hospital sekitar Sabah, Mohd Khairuddin berkata ia akan diterbangkan dengan pesawat Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.