nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM arah MKN perketat SOP

2 NOV: Tan Sri Muhyiddin Yassin mengarahkan Majlis Keselamatan Negara (MKN) supaya membuat penilaian semula ke atas prosedur operasi standard (SOP) bagi aktiviti sosial dan sukan supaya diperketatkan seolah-olah menghampiri SOP ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sebelum ini.

Justeru, Perdana Menteri berkata, MKN akan membuat pembentangan berhubung cadangan tersebut dalam sidang khas MKN esok.

“Saya berharap perkara ini dapat segera dilaksanakan kerana kadar penularan jangkitan pada waktu ini agak membimbangkan.

“Ya, memang tindakan-tindakan yang diambil sebelum ini sedikit sebanyak telah dapat membantu untuk mengawal penularan jangkitan COVID-19. Tetapi situasi sekarang memerlukan pendekatan mitigasi atau intervensi yang lebih cepat dan berkesan,” katanya dalam kenyataan di Facebook hari ini.

Beliau berkata, banyak daerah di Negeri Sembilan, Melaka, Perak dan Johor yang sebelum ini yang merupakan zon hijau menjadi kuning dalam tempoh seminggu atau dua minggu.

“Begitu juga dengan daerah yang telah menjadi (zon) merah di negeri berkenaan,” katanya menzahirkan rasa bimbang mengenai situasi pandemik COVID-19 di seluruh negara pada mesyuarat pagi tadi.

Sementara itu, Muhyiddin juga bersetuju dengan cadangan Jawatankuasa Pengurusan Bencana Negeri (JPBN) Sabah untuk meminda SOP PKPD di semua lokaliti yang terbabit di Sabah untuk membantu penduduk yang berkenaan menjalani kehidupan mereka dalam situasi PKPD dengan lebih baik.

“Perincian berhubung pindaan ini akan dijelaskan oleh MKN. Selain itu terdapat juga perkembangan positif yang dilaporkan dalam sidang khas hari ini antaranya ialah penamatan PKPD di lapan penjara selepas tidak ada kes baharu dilaporkan dalam tempoh 14 hari.

“Tahniah saya ucapkan kepada Jabatan Penjara dan Kementerian Kesihatan Malaysia atas kerjasama yang baik untuk membendung jangkitan COVID-19 di dalam penjara,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.