nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Patuhi SOP tempat kerja atau berdepan kompaun

4 NOV: Majikan di sektor awam atau swasta yang melanggar prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) seperti mengadakan mesyuarat kakitangan secara fizikal, boleh dikenakan tindakan tegas, termasuk kompaun.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, arahan bekerja dari rumah masih berkuat kuasa di kawasan PKPB dan majikan yang ingkar boleh dikenakan tindakan.

Katanya, sektor awam mahu pun industri juga perlu mempastikan jumlah pekerja yang hadir ke pejabat adalah seperti mana yang ditetapkan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

“Mengenai bekerja dari rumah, majikan berkaitan perlu mematuhi setiap arahan dikeluarkan.

“Jika ia membabitkan jabatan kerajaan, patuh kepada panduan oleh Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam (KPPA), dan begitu juga bagi industri berkaitan Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI).

“Jika masih ada yang ingkar, saya akan membangkitkan perkara itu untuk diperbetulkan apa yang tidak betul.

“Insya-Allah, kita akan mengambil tindakan terhadap mereka (majikan) yang ingkar,” katanya pada sidang media, hari ini.

Mengenai tunjuk perasaan warga Bangladesh di Dhaka yang mahu masuk ke Malaysia untuk kembali bekerja, Ismail Sabri berkata, polisi menutup sempadan untuk warga asing adalah kekal kecuali bagi yang mendapat kebenaran khas.

Katanya, tambahan pula dalam soal Bangladesh, negara itu antara 32 negara yang disenaraikan berisiko tinggi COVID-19.

“Kuasa dalam perkara ini terletak pada Jabatan Imigresen dan saya yakin belum ada cadangan untuk melonggarkan polisi sedia ada.

“Cuma kalau negara itu nak bincang, kita tiada sekatan. Cuma polisi kita mengenai pintu sempadan negara adalah sama iaitu ia ditutup kecuali yang mendapat kebenaran,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.