nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PKPB di Mukim 12 Pulau Pinang

4 NOV: Mukim 12 di daerah Barat Daya, Pulau Pinang akan dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) berkuat kuasa Jumaat ini selama 14 hari.

Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, pelaksanaan PKPB berkenaan selepas mengambil kira peningkatan kes positif Covid-19 yang dikesan di kawasan terbabit.

ismail sabri

“Sehingga 3 November, sebanyak 35 kes positif Covid-19 termasuk 11 kes baharu direkodkan di mukim ini.

“Selepas mendapat nasihat Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mengambil kira peningkatan kes Covid-19 di mukim ini, sidang khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) hari ini bersetuju untuk melaksanakan PKPB di kawasan ini.

“Pelaksanaan PKPB ini bagi membolehkan KKM melaksanakan saringan secara bersasar di kawasan ini,” katanya dalam sidang media hari ini.

Katanya, SOP PKPB di mukim ini adalah sama seperti diumumkan sebelum ini dan penduduk boleh merujuk laman sesawang MKN untuk maklumat lanjut.

Dalam perkembangan lain beliau berkata, sidang khas hari ini juga bersetuju menamatkan Perintah Kawan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di projek perumahan rakyat (PPR) Taman Harmoni, Sandakan esok seperti yang dijadualkan.

Katanya, sehingga 26 Oktober lalu, KKM mengesahkan tiada kes positif Covid-19 baharu direkodkan di kawasan terbabit.

“Bagaimanapun, PPR Taman Harmoni ini masih tertakluk di bawah prosedur operasi standard (SOP) PKPB bagi seluruh Sabah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.