nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lebih 50% calon Islam menang pilihan raya AS

7 NOV: Pilihan raya Amerika Syarikat (AS) pada 3 November lalu menyaksikan lebih separuh calon bergama Islam yang bertanding untuk pelbagai jawatan beroleh kemenangan.

Memetik laporan Agensi Anadolu, Majlis Hubungan Amerika-Islam (CAIR), Jetpac dan MPower Change menyatakan, seramai 57 daripada 110 calon beragama Islam menang atau dijangka menang dalam pilihan raya tersebut.

Mereka bertanding di 24 negeri dan Washington, menjadikan jumlah calon beragama Islam dalam pilihan raya itu juga adalah yang tertinggi yang dicatatkan sejak 2016.

Daripada 57 calon yang menang, tujuh daripadanya mencipta sejarah apabila menjadi calon beragama Islam pertama menang dalam perebutan jawatan masing-masing.

“Pertambahan jumlah perwakilan politik kami adalah langkah kritikal dalam mengatasi peningkatan Islamofobia.

“Ini kerana ia memaksa individu dilantik dan media mengambil kira perspektif kami dalam naratif penjagaan kesihatan, ekonomi, sistem perundangan jenayah dan semua isu lain yang memberi kesan pada warga AS,” lapor Pengarah Eksekutif Jetpac, Mohammed Missouri, dalam satu kenyataan.

Secara keseluruhan, ketiga-tiga kumpulan itu merekodkan 170 calon yang bersaing dalam pilihan raya itu, termasuk mereka yang tersingkir dalam pemilihan awal.

Jumlah itu kira-kira lebih 30 daripada rekod tertinggi sebelum ini, iaitu 134 rakyat AS beragama Islam menjadi calon pada tahun 2018.

Kata Mohammed, Jetpac, CAIR dan MPower merancang untuk mengedarkan senarai penuh calon tempatan, pemilihan awal dan pilihan raya umum selepas keputusan akhir dikeluarkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.