nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ada pihak sengaja cemar air bagi burukkan Selangor

12 NOV: Insiden pencemaran sungai sehingga menyebabkan gangguan bekalan air kepada penduduk di Lembah Klang didakwa sengaja dilakukan pihak tertentu bagi memburuk-burukkan imej pentadbiran Kerajaan Selangor.

Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, pihaknya tidak akan berputus asa melakukan penguatkuasaan secara berterusan bagi menentang golongan itu yang telah banyak menyebabkan kesusahan kepada rakyat.

“Seperti kes pencemaran terbaharu pada Selasa lepas, premis yang disyaki menjadi lokasi pembuangan sisa bahan kimia difahamkan baru sahaja disewa dua minggu lepas dan saya yakin, ini merupakan tindakan sengaja oleh sesetengah pihak untuk menjejaskan imej kerajaan negeri.

“Saya memohon semua pihak berkuasa termasuk polis untuk bekerjasama kerana kuasa kerajaan negeri adalah terhad,” katanya ketika diminta mengulas tindakan pentadbiran itu terhadap kilang yang didapati mencemar sumber air di Selangor.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas merasmikan inisiatif E-Bazar Deepavali dan Program Pembangunan Usahawan India Selangor (Sitham) Yayasan Hijrah Selangor hari ini.

Amirudin juga berkata, pihaknya telah mengheret beberapa pemilik kilang yang berlesen ke mahkamah kerana mengakibatkan pencemaran kepada sumber air.

“Seperti contoh baru-baru ini, sebuah kilang di Kundang, Rawang milik seorang pengerusi persatuan telah didakwa kerana melakukan pencemaran. Jika ia dilakukan oleh kilang haram, kita akan arahkan ia ditutup seperti yang dilakukan ke atas sebuah kilang di Sungai Gong,” katanya.

Selangor dan Lembah Klang mengalami beberapa siri gangguan bekalan air sepanjang tahun ini ekoran pencemaran sungai dengan yang terbaru pada Selasa lepas sehingga menimbulkan pelbagai reaksi rakyat yang rata-rata meluahkan perasaan marah di media sosial.

Pada majlis sama, beliau turut menyerahkan geran peralatan Program Pembangunan Usahawan India Selangor (Sitham) 2020 kepada 175 penerima.

Katanya geran Sitham diberikan dalam bentuk peralatan dengan nilai maksimum RM10,000 kepada setiap pemohon yang layak untuk memajukan perniagaan mereka.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.