nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rakam operasi polis: Bekas ketua Umany didakwa esok

12 NOV: Bekas presiden Persatuan Pemuda Baru Universiti Malaya (Umany), Wong Yan Ke yang pernah mencetuskan kontroversi ketika konvokesyen UM tahun lalu akan didakwa di Mahkamah Majistret Petaling Jaya esok.

Menurut Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Datuk Fadzil Ahmat, pertuduhan ke atas lelaki itu akan dibuat mengikut Seksyen 188 Kanun Keseksaan kerana mengingkari suatu perintah yang diisytihar oleh seorang penjawat awam.

Katanya, tindakan ini diambil setelah kertas siasatan dirujuk ke pejabat Peguam Negara hari ini.

“Pertuduhan akan dibuat pada 13 November, jam 10 pagi di Mahkamah Majistret Petaling Jaya,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Wong Yan Ke

Yan Ke ditahan pada 7 November lalu ketika polis menggeledah rumah Presiden Umany, Yap Wen Qing berhubung artikel yang diterbitkan oleh persatuan itu mengenai peranan Yang di-Pertuan Agong.

Lelaki itu dilaporkan ditahan kerana cuba merakam video anggota polis ketika kejadian.

Pemuda berusia 24 tahun itu juga dikatakan cuba menyiarkan rakaman tersebut menerusi Facebook Live ketika sepasukan anggota polis membuat serbuan serta menahannya di sebuah rumah di Petaling Jaya pada 7 November lepas.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Nik Ezanee Mohd Faisal sebelum ini memberitahu Yan Ke ditahan kerana menghalang tugas penjawat awam.

Pada Februari lalu Yan Ke pernah didakwa di mahkamah berhubung protes terhadap naib canselor UM yang dilakukannya pada majlis konvokesyen universiti itu tahun lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.