nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Imigresen dedah pegawai terlibat sindiket pada SPRM

17 NOV: Penahanan 27 pegawai dan anggota Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) yang terbabit dalam aktiviti pemalsuan cop keselamatan imigresen adalah hasil kerjasama jabatan itu dan SPRM.

Ketua Pengarah JIM, Datuk Khairul Dzaimee Daud berkata, ia melibatkan perkongsian maklumat yang diperolehi daripada aduan orang ramai.

Ujarnya, kerjasama sepenuhnya akan diberi JIM kepada SPRM untuk melengkapkan siasatan yang akan dilaksanakan secara penuh profesional.

“JIM tidak akan berkompromi dengan pegawai dan kakitangan yang menyalah gunakan kuasa yang diperuntukkan mengikut Akta dan Peraturan Imigresen bagi tujuan kepentingan peribadi.

“Mereka yang terbabit perlu bersedia menghadapi tindakan undang-undang yang akhirnya akan dipenjara dan ditamatkan perkhidmatan jika didapati bersalah,” katanya dalam kenyataan media hari ini.

Beliau berkata, penahanan pegawai ini bagaimanapun tidak akan menjejaskan operasi Imigresen dalam melaksanakan tugas harian dan penyampaian perkhidmatan kerajaan.

Media hari ini melaporkan seramai 27 pegawai JIM dan 13 orang awam ditahan SPRM dipercayai terlibat kes pemalsuan cop sempadan di Johor dan Selangor.

Sumber berkata, kira-kira 10 pegawai imigresen ditahan di Kompleks Kastam, Imigresen dan Kuarantin Bangunan Sultan Iskandar, Johor Bharu hari ini manakala 30 lagi diberkas di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

Selain itu, tiga orang awam yang disyaki bertindak sebagai orang tengah pula ditahan di sekitar bandaraya Johor Bharu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.