nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saya terima pelepasan awal dari Pejabat Kesihatan

24 NOV: Ahli Parlimen Keningau, Datuk Dr Jeffrey Kitingan menjelaskan beliau hadir di Dewan Rakyat hari ini selepas mendapat pelepasan awal daripada Kementerian Kesihatan (KKM) semalam.

Kata Jeffrey, beliau menerima surat pelepasan bertarikh 23 November yang ditandatangani pegawai perubatan dari Pejabat Kesihatan Lembah Pantai di ibu negara.

Beliau yang juga Timbalan Ketua Menteri Sabah, berkata beliau diberi pelepasan daripada menjalani pemantauan dan pemerhatian mengikut Akta Pencegahan dan Kawalan Penyakit Berjangkit 1988.

“Mana-mana individu yang menjalani kuarantin kendiri boleh memohon untuk pelepasan awal, tertakluk kepada kelulusan daripada Kementerian Kesihatan dan selepas menjalani saringan kesihatan.

“Sehubungan itu, tiada isu tidak mematuhi peraturan seperti yang didakwa sesetengah pihak. Isu ‘double standard’ (pilih kasih) juga tidak timbul kerana pelepasan awal itu bukan hal politik,” katanya dalam satu kenyataan, malam ini.

Jeffrey yang juga Presiden Parti Solidariti Tanah Airku (STAR) berkata keputusan itu dibuat KKM selepas melakukan beberapa ujian calitan COVID-19 dan darah terhadapnya sejak ketibaannya di Kuala Lumpur pada 12 November lalu.

Berikutan itu, Jeffrey menafikan dakwaan yang turut mengatakan beliau masih berada di Kota Kinabalu pada 13 November lalu.

Beliau menyifatkan dakwaan itu sebagai fitnah dan berniat jahat bertujuan merosakkan reputasinya sebagai pemimpin.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.