nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SKMM selesaikan capaian internet di Kg Gusi

29 NOV: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) bakal menyediakan perkhidmatan jalur lebar menerusi teknologi VSAT di Kampung Gusi, Ranau sebagai penyelesaian sementara permasalahan capaian internet di kawasan tersebut.

Tindakan segera ini dilaksanakan Tiga pelajar cedera selepas terjatuh ketika menyusuri jambatan gantung untuk mendapatkan rangkaian internet bagi mengikuti kelas dalam talian di kampung tersebut, Isnin lalu.

SKMM dalam satu kenyataan di Facebook rasminya menyatakan pemasangan VSAT yang mendapat sokongan dan kerjasama syarikat yang disokong kerajaan negeri Sabah, Common Tower Technologies Sdn. Bhd. (CTT) akan dilaksanakan selewat-lewatnya 15 Disember ini.

“Selain itu, tiga menara telekomunikasi akan dibina berhampiran Kampung Gusi di bawah Pelan Jalinan Digital Negara (Jendela).

“Lokasi-lokasi yang terlibat telah dinyatakan dalam dokumen tender yang dikeluarkan SKMM pada 20 November lalu,” katanya.

Terdahulu, kejadian kira-kira jam 9 malam itu, ketiga-tiga pelajar dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Ulu Sugut itu dikatakan bersama lima lagi remaja lain lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)

Difahamkan, dua pelajar patah bahagian paha dan betis, manakala seorang lagi mengalami kecederaan tulang belakang selepas terjatuh dari jambatan gantung setinggi 18 meter dari paras sungai.

Capaian internet di jambatan tersebut juga difahamkan adalah lebih baik berbanding di kawasan kampung tersebut.

Timbalan Ketua Menteri Sabah, Datuk Dr Joachim Gunsalam yang mengesahkan kejadian berkenaan memaklumkan seorang pelajar patah kaki dan dimasukkan ke Hospital Queen Elizabeth (HQE) di Kota Kinabalu.

Dalam pada itu, SKKM dalam kenyataan itu juga memberitahu pihaknya bersimpati atas situasi yang menimpa tiga pelajar tersebut dan telah pun melakukan pertemuan bersama Ketua Kampung Gusi, Galam Abdullah bagi mendapatkan perkembangan para pelajar tersebut.

“Kami sempat berjumpa ketua kampung untuk bertanyakan khabar mengenai keadaan ketiga-tiga pelajar berkenaan dan mendoakan agar mereka cepat sembuh.

“Semua pelajar dinasihatkan untuk tidak membahayakan diri dalam usaha mencari capaian Internet,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.