nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

1.8 bilion umat Islam wajib sokong perjuangan Palestin

1 DIS: Walaupun beberapa negara Islam di Asia Barat telah memulakan proses normalisasi hubungan dengan rejim Zionis Israel, Turki tetap bertegas dengan pendirian menyokong perjuangan mewujudkan Palestin yang bebas dan berdaulat.

Memetika laporan Palestinian Information Center, Presiden Turki, Recep Tayyip Erdogan berkata, perjuangan itu bukan sekadar terhad kepada umat Islam di Palestin sahaja.

Malah, kata beliau, umat Islam yang berjumlah 1.8 bilion orang di seluruh dunia wajib mendukung perjuangan tersebut.

“Kami akan menggunakan apa sahaja cara untuk mempertahankan Jerusalem dan kami menggunakan seluruh tenaga untuk mengakhiri dasar-dasar pendudukan, ketidakadilan dan pembunuhan beramai-ramai terhadap saudara-saudara kami di Palestin.

“Kami akan meneruskan perjuangan untuk menubuhkan sebuah negara Palestin yang merdeka, berdaulat dan bersatu dengan Jerusalem Timur sebagai ibu negaranya, di dalam sempadan 1967, mengikut resolusi Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu dan Inisiatif Kedamaian Arab,” tegasnya.

Erdogan berkata demikian dalam perutusannya berhubung pembukaan bangunan baharu bagi persatuan Ahli-Ahli Parlimen untuk Jerusalem di Istanbul, sempena Hari Solidariti Antarabangsa bersama rakyat Palestin.

Beliau menambah, segala aktiviti, mesyuarat dan persidangan yang dianjurkan oleh persatuan tersebut adalah bagi menyuarakan perjuangan rakyat Palestin di peringkat global.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.