nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Minta sogokan bawang untuk lepas sekatan

1 DIS: Harga bawang terutama bawang besar dari India memang menjadi isu kebelakangan ini gara-gara harganya yang melonjak berkali ganda daripada kelaziman.

Bagaimanapun, dakwaan seorang kelindan lori mengenai bawang dijadikan habuan sogokan untuk melepaskan diri daripada sekatan jalan raya di Seremban akibat ‘ketiadaan’ surat majikan kini masih dalam siasatan polis.

Berikutan itu, polis telah menahan seorang anggotanya bagi membantu siasatan kelindan lori tersebut yang mendakwa diminta memberi dua guni bawang sebagai ganti bayaran kerana tidak dapat mengeluarkan surat majikan ketika melalui sekatan jalan raya di susur keluar Plaza Tol Senawang.

Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Komisioner Mohd Said Ibrahim, berkata penahanan anggota polis berkenaan dibuat pada jam 12 tengah hari semalam, di Senawang.

“Pada 30 November 2020 (semalam) jam 9.44 pagi, polis menerima satu laporan berhubung dakwaan pengadu (kelindan lori). Mengikut laporan itu, pengadu mendakwa diminta membuat bayaran dan bagi menggantikan bayaran berkenaan, pengadu diminta menyerahkan dua guni bawang dalam lori pengadu.

“Bertindak atas maklumat, siasatan terperinci telah dijalankan dan tangkapan ke atas suspek iaitu seorang anggota polis dibuat pada hari sama jam 12 tengah hari di Senawang,” katanya hari ini.

Kes disiasat di bawah Seksyen 384 Kanun Keseksaan kerana melakukan pemerasan.

“Polis akan menjalankan siasatan lanjut tanpa sebarang kompromi dan akan mengambil tindakan sewajarnya,” katanya.

Difahamkan pengadu berusia 26 tahun itu yang bekerja sebagai kelindan lori dalam perjalanan menghantar bawang dari Seksyen 27 Shah Alam ke Seremban.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.