nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Cari jalan bantu rakyat terjejas – Sultan Sharafuddin

10 DIS: Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah menyeru kepada pemimpin politik di negara ini untuk turun bersama rakyat bagi mengenal pasti masalah mereka.

Baginda bertitah, para pemimpin politik juga perlu berusaha keras ke arah membantu mengatasi masalah rakyat terutama mereka yang terjejas teruk akibat wabak COVID-19.

Titah Sultan Sharafuddin, baginda turut sama merasakan segala penderitaan rakyat serta sentiasa inginkan kesejahteraan dan kemakmuran mereka terpelihara.

“Beta amat terkesan dan merasa simpati dengan keadaan kehidupan yang rakyat beta hadapi buat masa ini.

“Beta sentiasa mengambil berat dan memantau masalah rakyat beta dengan sering mengingatkan Menteri Besar Selangor dan kerajaan beta agar menyelami masalah rakyat dan mencari jalan bagi mengatasi masalah ekonomi yang sedang dihadapi oleh rakyat beta,” titah Sultan Sharafuddin dalam perutusan ulang tahun hari keputeraan ke-75 baginda, hari ini.

Perutusan itu disiarkan dalam laman Facebook Selangor Royal Office.

Baginda turut bertitah agar rakyat Selangor terus bersabar dan tenang di dalam menghadapi segala dugaan ini dan sentiasa berdoa ke hadrat Allah SWT agar musibah yang menimpa segera diangkat dan dikembalikan semula kehidupan seperti sediakala.

“Beta mohon agar rakyat beta yang beragama Islam untuk sentiasa berdoa dan bersolat hajat dan bagi rakyat beta yang bukan beragama Islam untuk turut sama berdoa mengikut fahaman agama masing-masing,” titah baginda.

Sultan Sharafuddin bertitah, bagi menghargai jasa dan pengorbanan para doktor, jururawat, kakitangan hospital dan barisan hadapan yang melaksanakan tugas tanpa mengenal penat-lelah bagi merawat mereka yang dijangkiti COVID-19, baginda telah berkenan untuk menganugerahkan kepada mereka dengan bintang kebesaran dan pingat-pingat negeri Selangor.

“Semoga dengan penganugerahan ini akan dapat menaikkan semangat petugas hadapan ini untuk meneruskan tugas mereka dengan penuh dedikasi,” titah baginda.

Sultan Sharafuddin bertitah, baginda telah mengambil keputusan untuk tidak mengadakan sebarang istiadat semasa hari keputeraan baginda tahun ini, memandangkan negara masih berdepan dengan COVID-19.

“Namun Istiadat Penganugerahan dan Pengurniaan Darjah dan Bintang Kebesaran Negeri Selangor akan dilaksanakan pada tarikh yang akan ditetapkan bergantung kepada keadaan semasa wabak COVID-19 ini,” titah baginda. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.