nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KRPPM ditubuh untuk atasi isu prasarana penjara

10 Dis – Kumpulan Rentas Parti Parlimen Malaysia (KRPPM) telah ditubuhkan hari ini bertujuan untuk mencari kaedah penyelesaian terbaik berkaitan prasarana penjara dan sistem tahanan negara.

Pengerusinya, Datuk Seri Azalina Othman Said berkata, jumlah banduan di dalam penjara yang melebihi kapasiti juga amat membimbangkan dan memerlukan perhatian dan tindakan segera untuk diselesaikan.

“Penubuhan KRPPM ini tepat pada masanya memandangkan kadar yang dijangkiti wabak pandemik global COVID-19 di penjara mencatat angka yang tinggi iaitu lebih 7000 kes tidak termasuk 560 kes yang dilaporkan menjangkiti para kakitangan penjara.

“Mesyuarat pertama bagi tujuan penubuhan KPPRM ini telah pun berlangsung pada 9 Disember 2020 bersama 5 Ahli Dewan Rakyat dan 2 Ahli Dewan Negara, pihak-pihak berkepentingan dan juga Pusat Kecemerlangan Penyelidikan AIDS (CERIA), Universiti Malaya selaku Sekretariat,” ujarnya dalam satu kenyataan di laman sesawangnya.

Sementara itu, beliau turut menzahirkan ucapan terima kasih kepada Yang di-Pertua Dewan Negara (YDPN), Senator Tan Sri Dato Sri Utama Dr.Rais Yatim dengan kerjasama yang diberikan untuk usaha ini.

“ Alhamdulillah, usaha ini mendapat kerjasama dan keazaman pelbagai pihak terutamanya YB Senator Tan Sri Dato’ Sri Utama Dr. Rais Yatim, Yang di-Pertua Dewan Negara (YPDN) yang telah mempengerusikan perbincangan mengenai isu penambahbaikan penjara dan pusat tahanan ini.

“Saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada YB YPDN atas kesudian dan keprihatinan beliau untuk mendepani isu ini dengan penuh keazaman bagi mencari jalan penyelesaian terpantas dan terbaik.

Tambah Azalina yang juga merupakan Timbalan Speaker Dewan Rakyat, KPPRM juga menyambut baik cadangan YPDN untuk menubuhkan Jawatankuasa Rundingan Bersama yang akan terdiri daripada Ahli-Ahli Dewan Rakyat dan Dewan Negara secara bersama demi kesejahteraan rakyat Malaysia secara amnya.

“Penubuhan Jawatankuasa Rundingan Bersama yang selaras dengan Peraturan Mesyuarat 79 (Dewan Negara) ini merupakan julung-julung kalinya dalam sejarah institusi Parlimen Malaysia.

“Ucapan penghargaan ini turut disampaikan oleh seluruh Ahli KPPRM yang merangkumi Ahli-Ahli Dewan Rakyat iaitu YB Batang Lupar, YB Cameron Highland, YB Permatang Pauh dan YB Sepanggar serta Ahli-Ahli Dewan Negara iaitu YB Senator Liew Chin Tong dan YB Senator Dato’ Sri Vell Paari.

“Akhir sekali, selaku Pengerusi KPPRM saya juga ingin mengambil kesempatan untuk merakamkan ucapan terima kasih kepada YBhg. Datuk Prof. Dr. Adeeba Kamarulzaman dari Pusat Kecemerlangan Penyelidikan AIDS (CERIA), Universiti Malaya selaku Sekretariat kepada KPPRM yang bersama-sama menjayakan inisiatif ini,” ujarnya.-Hafiz Hamzah

Get real time updates directly on you device, subscribe now.