nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Zionis umpama kanser, Maghribi akan menyesal

11 DIS: Hamas menganggap proses normalisasi hubungan antara Maghribi dan rejim Zionis Israel amat mengecewakan bagi rakyat Palestin.

Memetik laporan Palestinian Information Center, Hamas menegaskan, tindakan itu juga membelakangkan perjuangan rakyat Palestin dan pendirian Maghribi sebelum ini yang menolak sebarang rundingan dengan rejim tersebut.

“Musuh kita rejim Zionis adalah kanser yang tidak membawa sebarang kebaikan kepada sesiapa pun dan semua negara yang mengadakan normalisasi akan menyesal satu hari nanti kerana mereka membenarkan seorang Zionis memijak bumi mereka,” kata Hamas dalam satu kenyataan.

Sehubungan itu, Hamas mengecam sekeras-kerasnya tindakan kerajaan Maghribi melakukan normalisasi hubungan dengan rejim Zionis Israel.

Pergerakan pembebasan Palestin itu percaya langkah tersebut tidak sehaluan dengan pendirian rakyat Maghribi yang teguh menyokong perjuangan membebaskan Palestin, Jerusalem dan Masjid al-Aqsa.

Hamas juga menyeru rakyat Maghribi agar menolak rundingan dengan Israel dan perjanjian normalisasi murahan di rantau Arab serta meneruskan usaha memboikot rejim Zionis.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.