nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Shahar tolak komplot Anwar jatuhkan kerajaan PN

13 DIS: Timbalan Menteri Kewangan II, Mohd Shahar Abdullah menafikan beliau merupakan salah seorang Ahli Parlimen yang berkomplot bersama Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Malah Mohd Shahar yang merupakan Ahli Parlimen Paya Besar menegaskan beliau akan sentiasa berpegang dengan pendirian keputusan parti ‘Tolak Anwar Tolak DAP’ dalam kerajaan.

“Desas-desus mengatakan saya menyokong Anwar dan DAP. Saya ingin tegaskan buat kesekian kalinya bahawa saya sentiasa berpegang kepada keputusan parti UMNO iaitu Tolak Anwar Tolak DAP.

“Sebagai ahli parti UMNO dan Ahli Parlimen dari UMNO, apa jua keputusan parti UMNO saya akan terus pertahankan demi agama, bangsa dan negara.

“Saya juga akan terus menjunjung titah Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah dalam memastikan negara terus stabil dan kebajikan rakyat Malaysia terus terpelihara,” katanya menerusi kenyataan dalam laman Facebook miliknya, hari ini.

Kenyataan itu dibuat selepas sebuah portal berita mengaitkannya dengan 10 Ahli Parlimen lain yang didakwa menyokong Anwar untuk menjadi Perdana Menteri berikutnya.

Menurut portal tersebut, sokongan yang diperolehi Anwar daripada 10 Ahli Parlimen tersebut adalah dalam bentuk akuan bersumpah (SD) yang akan dipersembahkan kepada Yang di-Pertuan Agong. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.