nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mohamad bersedia ambil tindakan fitnah SD sokong Anwar

14 DIS: Ahli Parlimen Kimanis Datuk Mohamad Alamin menyangkal dakwaan bahawa terbabit bersama Ahli Parlimen UMNO yang berkomplot bersama Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim melalui Akaun Bersumpah (SD) bagi menjatuhkan kerajaan Perikatan Nasional (PN) 

Justeru itu, Mohamad Alamin berkata beliau kini sedang menimbang beberapa aspek perundangan terhadap media dan lain-lain pihak yang mengkaitkan namanya bersama 10 Ahli Parlimen UMNO yang kononnya menyokong Anwar.

Menurut beliau, sebagai seorang peguam, beliau memahami akan kesan dan niat sesuatu akauan bersumpah (SD) itu dibuat.

” Justeru, saya ingin menyatakan bahawa saya menafikan telah menandatangani SD dengan niat menyokong DS Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri.

”Saya sedang menimbang beberapa sudut perundangan terhadap beberapa media dan lain-lain kerana telah menyebut nama saya sebagai salah seorang 10 MP UMNO yang telah menyokong DS Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri,” katanya menerusi kenyataan media di Facebooknya,  malam tadi.

Dalam perkembangan yang sama, Ahli Parlimen Parit, Datuk Mohd Nizar Zakaria turut menafikan beliau termasuk di dalam 10 ahli parlimen yang menandatangani SD tersebut.

Jelasnya dalam satu kenyataan hari ini, beliau tidak pernah menandatangani sebarang SD bagi tujuan tersebut.

“Saya menafikan sekeras-kerasnya artikel yang tular yang membabitkan nama saya termasuk dalam 10 orang ahli parlimen UMNO yang menyokong Datuk Seri Anwar sebagai Perdana Menteri.

“Sebagai seorang Ahli Parlimen UMNO, saya sentiasa berpegang kepada prinsip serta sentiasa akur kepada segala arahan dan keputusan yang telah dibuat oleh kepimpinan parti.

Tegasnya lagi, beliau akan tetap setia kepada segala keputusan parti dan akan terus berpegang teguh kepada prinsip dan pendirian UMNO serta Barisan Nasional.

Terdahulu, sebuah portal berita mengaitkannya dengan 10 Ahli Parlimen lain yang didakwa menyokong Anwar untuk menjadi Perdana Menteri berikutnya.

Menurut portal tersebut, sokongan yang diperolehi Anwar daripada 10 Ahli Parlimen tersebut adalah dalam bentuk SD yang akan dipersembahkan kepada Yang di-Pertuan Agong. 

Setakat ini, antara yang telah menafikan perkara itu Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar, dan Ahli Parlimen Pontian, Datuk Seri Ahmad Maslan dan Ahli Parlimen Paya Besar, Mohd Shahar Abdullah. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.