nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SOP ujian swab punca kos balik Sabah meningkat

17 DIS: Prosedur operasi standard (SOP) ujian swab yang dikuatkuasakan ketika ini dikatakan menyebabkan kos rakyat Sabah yang ingin pulang ke negeri itu dari Semenanjung semakin meningkat.

Timbalan Ketua Menteri I Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin berkata, pada masa ini, keputusan ujian swab hanya sah untuk tempoh tiga hari sahaja.

Menurut beliau, masalah berlaku apabila penerbangan ditanggguhkan melebihi tempoh tersebut sehingga menyebabkan ujian swab terpaksa dilakukan sekali lagi.

“Kos semakin meningkat dan mahal.. mana nak beli tiket mana nak swab.. kalau bujang atau berseorangan nak balik sendiri pun terpaksa bajet betul-betul, bagaimana pula yang bersama keluarga.. kalau suami + isteri + anak empat orang bukankah kos terlalu tinggi dan meningkat.

“Kena buat ujian swab lepas itu dapat e-mel penerbangan ditangguh ke hari yang lain, result atau keputusan ujian swab ni cuma pakai selama tiga hari, penerbangan seterusnya kena swab lagi, keluar duit lagi,” katanya dalam hantaran Facebook beliau, hari ini.

Sehubungan itu, Bung Moktar berharap Majlis Keselamatan Negara (MKN), Kementerian Kesihatan (KKM) dan pihak-pihak lain yang bertanggungjawab supaya bersikap prihatin serta memahami isu yang dihadapi rakyat Sabah tersebut.

“Sebab mereka ini bukan suka hati untuk pergi balik akan tetapi mereka terpaksa kerana ada sebab-sebab tertentu yang perlu dibuat,” jelasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.