nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bank Islam diiktiraf Bank Runcit Islam Paling Kukuh

20 DIS: Bank Islam Malaysia Bhd (Bank Islam) diiktiraf sebagai Bank Runcit Islam Paling Kukuh di Malaysia 2020 oleh Penasihat Kewangan Antarabangsa Cambridge (Cambridge IFA) dalam Anugerah Perbankan Runcit Islam keenam yang diadakan secara dalam talian pada 15 Disember lalu.

Pengiktirafan tersebut merupakan yang kedua dirangkul Bank Islam selepas menerimanya kali pertama pada 2015.

Ketua Pegawai Eksekutif Bank Islam, Mohd Muazzam Mohamed berkata, anugerah itu juga mengiktiraf fokus berterusan Bank Islam dalam menyediakan penyelesaian kewangan dan perbankan patuh syariah yang komprehensif dan inovatif.

“Kekuatan Bank Islam tidak hanya ditentukan oleh pencapaian kewangan semata-mata, tetapi juga melalui usaha kami dalam memastikan sokongan terhadap ekonomi, pemerkasaan masyarakat dan juga perlindungan alam sekitar.

“Kami sentiasa percaya bahawa apabila Bank Islam berkembang, masyarakat akan turut maju,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Menurut beliau, augerah itu juga menunjukkan kesediaan Bank Islam untuk menjadi institusi perbankan islam pertama dan satu-satunya yang tersenarai di Malaysia dan rantau ini.

“Oleh itu, kami akan terus berinovasi dan memberikan penyelesaian kewangan yang komprehensif dengan memanfaatkan kemajuan teknologi terkini bagi memenuhi keperluan portfolio pelanggan yang pelbagai, dan pada masa yang sama terus memberikan nilai bagi pihak berkepentingan kami,” jelasnya.

Anugerah Perbankan Runcit Islam dianjurkan oleh Cambridge IFA, sebuah institusi risikan kewangan yang berpusat di United Kingdom, untuk mengetengahkan, mengiktiraf kisah kejayaan, sama ada institusi dan individu, dalam sektor perbankan runcit Islam.

Keputusan pemenang anugerah adalah berdasarkan kajian kecekapan perbankan Islam yang dijalankan oleh Cambridge IFA, yang menilai lebih 130 bank runcit Islam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.