nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

4,177 sesi galak sektor tak formal carum Perkeso

22 DIS: Kementerian Sumber Manusia menerusi Pertubuhan Keselamatan Sosial (Perkeso) menganjurkan sebanyak 4,177 sesi libat urus tahun ini bagi menggalakkan pekerja sektor tidak formal mencarum di bawah Perkeso.

Timbalan Menteri Sumber Manusia, Awang Hashim berkata, sesi tersebut melibatkan agensi kerajaan, platform penyedia perkhidmatan ekonomi gig, persatuan, pertubuhan dan sebagainya di semua pejabat Perkeso seluruh negara.

Beliau menambah, Perkeso turut melaksanakan program publisiti Skim Keselamatan Sosial Pekerjaan Sendiri (SKSPS) secara aktif melalui hebahan di media massa seperti di stesen televisyen, radio serta media cetak.

Awang Hashim
AWANG HASHIM

“Perkeso turut menerbitkan risalah dan klip-klip video yang disebar luas melalui media sosial seperti laman sesawang Perkeso, Facebook, YouTube, WhatsApp dan Instagram.

“Selain itu, antara inisiatif kerajaan untuk membantu pekerja-pekerja dalam sektor informal dan ekonomi gig adalah dengan melancarkan Program PenjanaGig melalui Program Jana Semula Ekonomi Negara (PENJANA) pada 5 Jun lalu,” katanya dalam sesi soal jawab sidang Dewan Negara, hari ini.

Awang menjawab soalan Ahli Dewan Negara, Senator Sabani Mat tentang jumlah pencarum yang mencarum skim Perkeso bagi tahun 2020 dan sama ada kerajaan berhasrat memastikan semua individu yang bekerja sendiri seperti petani, penjaja, pekebun kecil dan nelayan dilindungi oleh Skim Perkeso ini.

Beliau memberitahu, seramai 56,053 individu merupakan pencarum aktif di bawah Akta Keselamatan Sosial Pekerjaan Sendiri 2017 (Akta 789). – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.