nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tahniah kerajaan Pahang bersikap tegas terhadap penceroboh

23 DIS : Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia merakamkan ucapan tahniah kepada kerajaan Negeri Pahang atas kejayaan mengenepikan semua hujahan yang dibuat oleh pihak penceroboh tanah haram di Raub sehingga memungkinkan keputusan Mahkamah menolak semakan penghakiman yang dibuat pihak penceroboh.

Ketuanya, Datuk Dr. Asyraf Wajdi berkata, sejak bermulanya isu ini, kerajaan Pahang berpendirian tegas dan mengambil tindakan bijaksana terhadap peneroka tanah-tanah haram di Sungai Ichat Cameron Highlands dan Raub.

“Walaupun banyak pihak cuba memfitnah, mentohmah bahkan ada segelintir yang meremehkan segala usaha bersepadu Kerajaan Negeri Pahang, di bawah kepimpinan  Datuk Seri Wan Rosdy tidak gusar.

“Keputusan mahkamah hari ini memperlihatkan sikap tegas kerajaan negeri mengambil tindakan mengikut segala lunas undang-undang, termasuk berdepan gertakan perundangan melalui mahkamah oleh mereka berkepentingan,” ujarnya menerusi satu kenyataan di facebook rasminya hari ini.

Kata Asyraf lagi, keputusan Mahkamah hari ini juga jelas membuktikan bahawa kebijaksanaan dan ketegasan Kerajaan Negeri tidak sesekali membelakangi undang-undang, jauh sekali berniat menzalimi mana-mana pihak tanpa mengira kaum dan agama.

“Pemuda UMNO berpendirian usaha murni Kerajaan Pahang ini wajar diteladani oleh Negeri-Negeri lain dan berharap tindakan bersepadu untuk mengekang fenomena penerokaan dan pencerobohan tanah haram ini dapat diteruskan demi kepentingan dan masa depan rakyat Negeri Pahang,” tegasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.