nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lebih banyak parti bawah payung BN, lebih baik

27 DIS: Barisan Nasional (BN) bersedia menerima permohonan mana-mana parti berminat menyertai gabungan berkenaan dan bertanding atas tiket BN pada pilihan raya umum.

Timbalan Pengerusinya, Datuk Seri Mohamad Hasan berkata, BN perlu mengumpulkan semula kekuatan termasuk daripada parti-parti lain yang mempunyai kelebihan tersendiri selepas kalah pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14).

“Kita mesti bersifat inklusif bukannya eksklusif lagi. Maka jika ditanya pandangan peribadi saya, lebih banyak parti bersepakat di bawah payung BN itu lebih baik, kerana masing-masing mempunyai kekuatan tersendiri, dan kekuatan sedikit-sedikit ini jika dikumpulkan akan menjadi kekuatan yang besar nanti.

“Ini yang perlu kita bina dan lakukan untuk BN bina kekuatan baharu sebab BN dah kalah pada PRU-14,” katanya kepada pemberita selepas merasmikan Mesyuarat Agung Tahunan ke-12 Parti Makkal Sakti Malaysia (Makkal Sakti) di sini yang turut dihadiri Presidennya Datuk Seri R S Thanenthiran.

Namun, Mohamad yang juga Timbalan Presiden UMNO berkata, sebarang keputusan berhubung penyertaan parti baharu dalam BN perlu mendapat konsensus daripada empat parti komponen iaitu UMNO, MIC, MCA dan Parti Bersatu Rakyat Sabah (PBRS).

Mengulas mengenai permohonan Thanenthiran supaya Makkal Sakti dibenarkan bertanding atas tiket BN pada PRU-15, Mohamad berkata perkara itu wajar dipertimbangkan oleh pucuk pimpinan BN memandangkan Makkal Sakti masih setia menyokong gabungan itu sekalipun hanya berstatus parti rakan.

“Makkal Sakti telah lama bersama membantu BN, baik semasa (BN) menjadi kerajaan dan bukan kerajaan lagi. Saya yakin pertimbangan boleh dilakukan oleh jawatankuasa tertinggi BN berkenaan permohonan Makkal Sakti ini,” jelasnya.

Terdahulu, Thanenthiran dalam ucapan pada mesyuarat berkenaan, memohon BN memberikan peluang kepada parti itu bertanding pada PRU-15 akan datang.

“Ini harapan kami dan kami sedia bertanding. Jika bukan PRU-15, bila lagi,” katanya.

Mesyuarat agung berkenaan yang dihadiri 753 perwakilan dari seluruh negara turut meluluskan tiga resolusi, iaitu menjadi parti komponen BN, bertanding di bawah tiket BN pada PRU-15 dan mengenai kesejahteraan masyarakat India di Sabah yang kemudian diserahkan kepada Mohamad.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.