nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada sambutan malam ambang tahun baharu 2021?

27 DIS: Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa, membayangkan tiada acara sambutan ambang tahun baharu 2021 secara besar-besaran di Kuala Lumpur dan Putrajaya menjalang 1 Januari ini.

Annuar yang juga Ahli Parlimen Ketereh dalam ciapan Twitter berkata, beliau akan menyambut tahun baharu dengan menghadiri majlis tahlil seorang sahabatnya yang baru sahaja meninggal dunia beberapa hari lalu.

“Malam new year di mana tahun ni?? Tidak di KL, tidak di Putrajaya… Insyaallah di Kampung Kadok Dalam, Ketereh untuk majlis tahlil khas arwah sahabat saya Cikgu Ghazali Yusof,” katanya.

Lazimnya, Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dan Perbadanan Putrajaya (PPj) menganjurkan pelbagai program bagi memeriahkan sambutan ambang tahun baharu setiap tahun termasuk konsert artis popular dan pertunjukan bunga api bertempat di Dataran Merdeka dan Dataran Putrajaya.

Terdahulu, Annuar menasihatkan orang ramai supaya mempertimbangkan amalan ‘duduk di rumah jika tiada keperluan atau urusan penting untuk keluar’ berikutan peningkatan kes harian COVID-19 yang mencatatkan angka tertinggi iaitu 2,335 kes positif, semalam.

Beliau berkata, orang ramai juga wajar kembali mengamalkan dasar menjaga keselamatan dalam usaha mengawal pergerakan bagi membendung penularan jangkitan dengan lebih meluas.

Annuar memberitahu saranan itu bukan paksaan sebaliknya dipatuhi secara sukarela bagi membantu kerajaan terutama Kementerian Kesihatan (KMM) mengurangkan lekuk jangkitan COVID-19.

“Dengan 2,335 kes baharu dan ramai pengunjung ke tempat percutian serta pusat membeli-belah, rasanya wajar kita kembali kepada situasi stay at home (duduk di rumah) dan stay safe policy (dasar selamat).

“Ia boleh dilakukan secara sukarela dengan mengawal pergerakan tanpa sebarang paksaan,” katanya dalam ciapan Twitter, malam tadi. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.