nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

94 pekerja New Hoong Fatt positif Covid-19

28 DIS : Auto Global Parts Industries Sdn Bhd (AGP), anak syarikat New Hoong Fatt Holdings Bhd menutup sementara operasi kilang pengeluaran logam itu bermula 25 Disember lalu ekoran 94 pekerja kilang tersebut didapati positif Covid-19.

Dalam kenyataannya kepada Bursa Malaysia hari ini, penutupan operasi kilang tersebut akan dilaksanakan sehingga notis selanjutnya dalam usaha untuk membendung jangkitan COVID-19 di syarikat tersebut.

“Setakat ini, semua pekerja asing dan tempatan AGP membabitkan 314 individu telah menjalani ujian saringan pada 24 Disember dan didapati 94 pekerja AGP didapati positif COVID-19.

“Pekerja terbabit kini menerima rawatan dikhususkan seperti diarahkan oleh Kementerian Kesihatan dan semua kontak utama mereka sudah dikenalpasti,” kata kenyataan itu.

Tambah kenyataan itu lagi, pengurusan AGP sedang melaksanakan prosedur nyahkuman dan sanitasi di kilang yang terkesan, selain asrama pekerja asing mengikut garis panduan kementerian.

Syarikat tersebut juga sudah memaklumkan hal berkenaan jangkita Covid-19 di kilang tersebut kepada semua kakitangan termasuk pembekal dan pelanggan AGP.

“Kilang pengeluaran plastik syarikat, yang terletak di lokasi berlainan, ketika ini sedang beroperasi. Operasi pejabat tidak terkesan kerana kakitangan pengurusan dan penyeliaan bekerja dari rumah.

“Syarikat akan terus patuh kepada prosedur operasi standard (SOP) pencegahan COVID-19 yang dikeluarkan oleh pihak berkuasa berkaitan dan bekerjasama rapat dengan pihak berkuasa berkaitan bagi memastikan kesihatan serta keselamatan semua kakitangan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.