nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mahathir hanya mahu jadikan PH kuda tunggangan

1 JAN: Hasrat pucuk pimpinan Pakatan Harapan (PH) termasuk Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk bekerjasama dengan Pengerusi Parti Pejuang Tanah Airku (Pejuang), Tun Dr Mahathir Mohamad ditolak bulat-bulat oleh sayap pemuda PKR.

Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Akmal Nasir berkata, PH perlu melupakan episod bekerjasama dengan bekas Perdana Menteri itu kerana Dr Mahathir hanya mahu menjadikan gabungan pembangkang berkenaan sebagai ‘kuda tunggangan’ bagi menjayakan misi peribadinya sahaja.

Beliau berkata, amat malang apabila majlis yang sepatutnya digunakan Dr Mahathir untuk menerangkan mengenai hala tuju partinya, dijadikan sebagai platform menyerang Anwar yang juga Presiden PKR.

“Walhal baru-baru ini Anwar sekali lagi mengulangi keterbukaan beliau untuk bekerjasama dengan mana-mana pihak asalkan pihak terbabit boleh menerima syarat dan prinsip perjuangan PH serta meninggalkan segala sikap dan kebobrokan lama.

“AMK juga merasakan sudah tiba masanya untuk PH ‘move on’ daripada episod kerjasama dengan Dr Mahathir,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Akmal yang juga Ahli Parlimen Johor Bahru berkata, Dr Mahathir sewajarnya bermuhasabah di atas sikap beliau yang sering berdolak-dalik terhadap janji yang disepakati menjelang Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14) lalu.

Sementara itu, Ketua Penerangan AMK Selangor, Adzman Kamaruddin mendesak supaya sebarang bentuk kerjasama gabungan besar parti pembangkang tidak seharusnya membabitkan Dr Mahathir.

Beliau berkata, kecaman berterusan terhadap Anwar membuktikan bahawa Ahli Parlimen Langkawi itu tidak ikhlas dalam usaha menyatukan kekuatan pembangkang.

“Dr Mahathir seharusnya sedar beliau sudah tidak relevan lagi dalam politik Malaysia. Mungkin benar beliau antara faktor kejayaan PH di dalam usaha menarik undi orang Melayu dalam pilihan raya umum yang lalu, namun kini beliau bukan lagi faktor terbabit.

“Kami bimbang, sekiranya Dr Mahathir kembali bersama PH pada masa ini, bukan sahaja sokongan orang Melayu bahkan sokongan orang bukan Melayu pun akan merosot terhadap PH,” katanya.

Semalam, Dr Mahathir pada sidang media Majlis Amanat Perjuangan 2021 menegaskan beliau tidak akan menjalin sebarang kerjasama dengan Anwar.

Bekas Perdana Menteri itu menyifatkan segala janji dan kata-kata ditaburkan Ahli Parlimen Port Dickson itu langsung tidak boleh dipercayai.

Bagaimanapun, Anwar berkata penyertaan Dr Mahathir bersama Pejuang akan ditentukan kemudian.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.