nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Abu Bakar Bashir dibebaskan Jumaat ini

4 JAN : Ulama radikal, Abu Bakar Bashir, 82, akan dibebaskan dari penjara pada Jumaat ini setelah 55 bulan dihukum penjara atas tuduhan terbabit dalam kegiatan keganasan.

Menurut pihak berkuasa Indonesia, ini berikutan tempoh penjara selama 15 tahun yang dijatuhkan mahkamah telah dikurangkan kepada 55 bulan setelah beliau mendapat pengampunan.

Ketua pejabat undang-undang dan hak asasi manusia wilayah Jawa Barat, Imam Suyudi berkata, Bashir akan dibebaskan dari penjara Gunung Sindur di Bogor, Jumat ini.

“Dia sudah menjalani hukuman dengan baik dan mengikuti semua peraturan serta prosedur. Bashir ‘dalam keadaan baik’ menjelang pembebasannya nanti,” ujarnya.

Dalam pada itu, jurucakap Polis Nasional Indonesia, Ahmad Ramadhan menjelaskan pihak polis akan memastikan keamanan dan ketenteraman awam ketika hari pembebasan Bashir.

“Selain itu, kita juga akan memantau pergerakan Bashir selepas dia dibebaskan.

Ini tidak hanya dilakukan ke atas Abu Bakar Bashir, sebaliknya kami mempunyai pasukan perisik khas bagi memantau individu yang melakukan sebarang jenayah,” katanya.

Pemimpin spiritual kumpulan pengganas Asia Tenggara, Jemaah Islamiah (JI), Abu Bakar Bashir, dia dijatuhi hukuman dipenjara 15 tahun kerana didapati bersalah membiaya kem latihan pengganas di wilayah paling timur Indonesia, Aceh pada tahun 2011.

Bashir juga turut didakwa mendalangi serangan pengganas paling kejam di Indonesia iaitu pengeboman di pulau peranginan Bali yang mengorbankan 202 mangsa pada 2002, meskipun dia tidak pernah disabitkan dengan serangan itu.

Indonesia setakat ini sudah membebaskan 30,000 tahanan yang sudah menjalani dua pertiga daripada tempoh hukuman mereka pada April lalu, bagi mencegah penularan COVID-19 di penjara yang sesak dengan banduan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.